Skip to content

Premiera cinematografica a saptamanii 2-8 decembrie

Saptamana aceasta avem o singura premiera care face insa cat mai multe filme: e comedie, film de aventuri, animatie si mai e si 3d!

Este vorba de Puss in Boots/Motanul incaltat, un spin-off al seriei Shrek, animatia 3d in care Antonio Banderas intra in cizmele  Motanului Incaltat. 

Filmul ne prezinta aventurile Motanului incaltat si ne pune in tema cam cu ce se ocupa el inainte de a-l cunoaste pe Shrek, pe vremea cand era  un erou cuceritor care incerca sa salveze orasul. Pe vremea cand, impreuna cu Kitty (Salma Hayek) si Humpty Dumpty (Zach Galifianaki), punea la cale un plan curajos: sa fure Gaina care face oua de aur.
Ceilalti actori care si-au imprumutat vocea sunt: Billy Bob Thornton,  Mike Mitchell, Conrad Vernon si regizorul Guillermo del Toro, care este producator executiv.

Animatia este regizata de Chris Miller, cel care s-a ocupat si de Shrek the Third / Shrek al Treilea.

Cei care au chef/timp sa vada niste scurt-metraje studentesti, pot da o tura pe la CINEMAIUBIT, festivalul International de Film Studentesc care va avea loc intre 5-8 decembrie la Cinema Studio.

Premierele de saptamana trecuta le-ati vazut?

 

Citește în continuare

Nominalizari Grammy Awards 2012

Nominalizarile pentru Grammy Awards 2012 au fost anuntate printr-un eveniment special. Lady Gaga a cantat iar Kanye West si Adele au primit vestea ca au cate sapte, respectiv sase sanse…

Citeste mai mult