Skip to content

Premiera la Teatrul Mic. Copilul meu, de Mike Bartlett, cu Diana Cavallioti, Tudor Istodor, Irina Velcescu. Urmatoarea reprezentatie pe 22 aprilie

Teatrului Mic prezinta in premiera nationala, la Sala Atelier – Constantin Mille 16, spectacolul Copilul meu de Mike Bartlett, in traducerea si regia lui Claudiu Goga.

Din distributie fac parte Diana Cavallioti, Tudor Istodor, Irina Velcescu, Alina Rotaru / Silvana Mihai, Vlad Corbeanu, Cezar Grumazescu, Rares Florin Stoica, Marin Grigore, Beatrice Peter.  

Scenariul piesei dramatizeaza explorarea tulburatoare a metodelor de convingere prin care un tata incearca sa stabileasca o legatura afectiva cu fiul sau si, in esenta, cu insusi copilul care a fost candva. In ciuda oricaror bune intentii acesta nu va reusi decat sa creeze un mediu violent si ostil, si sa amplifice, pana in final, sentimentele distructive de angoasa si frica.

Spectacolul dinamic compune si decompune un scenariu complicat in care traumele, neimplinirile si diferitele forme de abuz emotional si fizic, intalnite in copilarie, ies la suprafata si ne urmaresc pe parcursul intregii vieti de adult.

La crearea acestei montari construite cu precizie mecanica au contribuit: Corina Gramosteanu (scenografie), Andrei Cozlac (video design), Decebal Marin (concept, creatie si coordonare moment de animatie), Marin Grigore si Andrei Constantin (sound design).

Urmatoarele reprezentatii sunt programate pentru datele de 22 aprilie, 5 si 13 mai, ora 19.00, la Sala Atelier- Constantin Mille 16.

Biletele pot fi achizitionate online de pe site-ul www.teatrulmic.ro, platforma bilet.ro si de la casele de bilete ale Teatrului MIC (Sala Atelier- Str. Constantin Mille nr.16 si Sala Studio – Str. Gabroveni, nr. 57).

Citește în continuare