Skip to content

Premierele cinematografice ale saptamanii 18 -25 februarie

Actiune, drama, romance, sf, thriller … ne asteapta un weekend plin! Din cele 4 premiere cinematografice de saptamana aceasta, cel putin doua merita vazute! Alegeti voi care.:)


I am Number 4/Numarul patru

9 copii cu puteri supranaturale se refugiaza pe pamant dupa ce planeta lor a fost distrusa. Copiii sunt protejati de o vraja, iar daca vrei sa-i ucizi, trebuie s-o faci intr-o ordine anume. Trei au fost ucisi, a ramas cel de-al patrulea. Actiune sf in regia lui D J Caruso cu Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer, Jake Abel si Dianna Agron.

Io sono L’amore/Eu sunt dragostea
Este o drama romantica in care Tilda Swinton face un rol de exceptie. Filmul prezinta povestea unei femei artistocrate, trecute de prima tinerete, care se indragosteste de prietenul fiului ei.

Alaturi de ea mai apar si Flavio Parenti si Edoardo Gabbriellini.

The Eagle
Este un film de actiune care se petrece in Britania secolului al 2-lea si care urmareste aventura unui tanar soldat care incearca sa recupereze emblema de aur a legiunii. Filmul este regizat de Kevin Macdonald iar actorii din rolurile principale sunt: Channing Tatum, Jamie Bell si Donald Sutherland

Unknown/Necunscutul este un thriller/mistery regizat de Jaume Collet-Serra care ii are ca protagonisti pe Liam Neeson si Diane Kruger.

Filmul prezinta drama unui om caruia i-a fost furata identitatea si care se lupta pentru a dovedi acest lucru. Trailerul este destul de graitor.

Citește în continuare