Skip to content

Premierele cinematografice ale saptamanii 27 ianuarie – 2 februarie

Saptamana aceasta avem 3 premiere care s-ar putea sa va trezeasca interesul: o drama politica, o drama romantica si un thriller la inaltime.

 

The Ides of march/Ziua tradatorilor

The ides of march este  o drama politica, adaptare dupa o piesa de Beau Willimon, regizata de George Clooney. Scenariul este scris in colaborare cu Grant Heslov, cel cu care Clooney a mai lucrat si la Good Night, and Good Luck.
Filmul urmareste povestea unui tanar aspirant care lucreaza pentru un candidat la presedintie , ocazie cu care descopera toate dedesubturile unei lumi pline de coruptie. Distributia este formata din Ryan Gosling, George Clooney, Paul Giamatti, Marisa Tomei, Philip Seymour Hoffman si Jeffrey Wrigh. Filmul a avut 4 nominalizari la Golden Globes si este nominalizat si la OScar.

 We bought a Zoo/Avem un zoo!

Este o drama despre noi inceputuri regizata de Cameron Crowe, in care il avem pe Matt Damon in rolul unui tata care, ramas singur dupa moartea sotiei, se muta la tara unde cumpara o gradina zoologica.  Alaturi de el mai apar actorii Scarlett Johansson, Elle Fanning si Patrick Fugit.

Va cam prindeti din trailer care e atmosfera: 

Man on a ledge/Dreptate la inaltime

Un thriller intens in care Sam Worthington este un fost politist care evadeaza din inchisoarea unde a fost inchis pe nedrept si apeleaza la o schema originala pentru a-si dovedi nevinovatia.

Alaturi de el mai apar Elizabeth Banks, Jamie BellGenesis Rodriguez si Ed Harris.

Daca nu va tenteaza niciunul, va recomand Carnage! Asta daca nu cumva l-ati vazut deja.

 

Citește în continuare