Skip to content

Premierele cinematografice ale saptamanii 3-9 decembrie

E vineri iar… deci sa vedem cu ce filme ne putem umple timpul in weekend si saptamana viitoare: avem doua animatii, un film de actiune si un film romanesc.

Despre Iluzionistul v-am mai povestit. Este vorba de un minunat film de animatie, care se adreseaza mai mult celor mari. Daca ati vazut “Les triplettes de Belleville” atunci stiti la ce sa va asteptati. Sylvain Chomet ne ademenste cu o noua poveste emotionanta si inteligenta, cu personaje bine structurate si scenariul perfect. Este povestea unui iluzionst de moda veche care calatoreste prin Scotia in cautarea unui public interesat si intelegator si care intalneste o fetita de care se ataseaza.

Spargatorul de nuci 3d este un film perfect pentru perioada sarbatorilor. Este un film de familie fantastic inspirat din celebra opera a lui Ceaikovski in regia lui Andrei Konchalovski. In ajun de Craciun, Mary si Max, primesc in dar un spargator de nuci magic care se trezeste la viata si ii poarta intr-o aventura fantastica din care nu lipsesc insa pericolele. In distributie apar Elle Fanning, Nathan Lane, John Turturro si Frances de la Tour.

Pentru cei care vor ceva mai in forta ii asteapta FASTER: Iute ca glontul.

Actiune dincolo de limita cu Dwayne Johnson si Billy Bob Thornton. The Rock este un fost detinut care dupa 10 ani de puscarie are un singur tel: sa-si razbune fratele ucis. Filmul este regizat de George Tillman Jr. iar in distrubutie mai apar: Carla Gugino, Oliver Jackson-Cohen, Maggie Grace si Jan Hoag.

Trailerul (Red Band) spune cam totul:

Constat cu surpriza ca avem cate o premiera romaneasca pe saptamana. Cel putin cantitativ stam bine. Calitativ, mai vedem.

Oul de cuc filmul romanesc de saptamana asta este o drama in regia lui Ioan Carmazan. Este vorba de o adaptare a unui roman de Rodica Ojog-Brasoveanu. Filmul are in prim plan doi criminali evadati care traverseaza toata tara pentru a scapa de politie. Actorii sunt Andi Vasluianu, Bogdan Dumitrache, Gabriel Spahiu, Marinela Chelaru. Din pacate nu am gasit niciun trailer pentru acest film.

Citește în continuare

Au mai rămas

Vezi trailerul