Skip to content

Premierele cinematografice ale saptamanii 5-11 iunie

  • envelope icon

Aveti chef de o iesire la cinema? Iata care sunt cele trei premiere din aceasta saptamana:

 

SPY

Regizorul Paul Feig ne propune comedia de actiune SPY, ce o are ca protagonista pe Susan (Melissa McCarthy), o femeie care lucreaza CIA in partea de analiza dar care, desi si-a ajutat colegii in misiuni complicate, nu a iesit niciodata pe teren pana la momentul in care doi dintre cei mai importanti agenti (Jude Law, Jason Statham ) sunt desconspirati. Susan se transforma dintr-o casnica plinute intr-una dintre cele mai periculoase spioanei ale agentiei. Parca v-am spus ca pe coloana sonora a acestui film apare si INNA, nu?

SUPERFAST!

A doua comedie a saptamanii este de fapt o parodie care ia la misto filmele din seria Fast and Furios. „Superfurios si Superiute” il are in rolul principal pe Paul White, politist sub acoperire, care se infiltreaza printre pilotii de curse ilegale din echipa lui Vin Serentos. Sunt furiosi si sunt iuti, iar planul lor este sa il insele si jefuiasca pe mafiotul Juan Carlos de la Sol care isi ascunde banii intr-un restaurant Taco Bell din oras.
Scandaloasa schema gandita de ei este pe cat de indrazneata pe atat ridicola! Astfel ii vom urmari remorcand un intreg restaurant si plimbandu-l prin oras la viteze uluitoare, cu masini spectaculoase. Insa Vin Serento are dreptate cand spune: „Nu conteaza masina sofata, ci conteaza soferul masinii sofate care se ocupa de sofat”.

PHOENIX

Avem si-o drama europeana, in regia lui Christian Petzold. Phoenix este film de dragoste pasional cu actiunea plasata in perioada celui de-al doilea razboi mondial in Germania, un peisaj in care iubirea abia poate sa respire din care aflam in acelasi timp detalii despre istoria Europei. Este vorba de o poveste despre un labirint al iubirii, din care scapa cine se regaseste. Mai multe detalii despre acest film aflati aici.
 

Cei care sunt la Cluj, au parte de un regal cinematografic fara precent. Iata ce se intampla in ultimele zile de TIFF.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *