Skip to content

Premierele saptamanii 16-22 decembrie

  • envelope icon

Esti pregatit sa te refugiezi in salile calduroase de cinema alaturi de filme care-ti fac weekendul mai frumos?

Saptamana aceasta avem 3 premiere speciale. Pe scurt: Cele mai asteptat film al anului si doua animatii foarte simpatice. Mai in detaliu:

Rogue One: A Star Wars Story
Vedeta incontestabila a acestei saptamani este Rogue One: A Star Wars Story, care isi face in sfarsit intrarea in cinematografe! Vom urmari aventurile lui Jyn Erso, o mercenara a Rebeliunii, care este pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viata ei, cand Mon Mothma o va trimite sa fure planurile din Death Star. Cu ajutorul Rebelilor, un maestru spadasin si fortele non-aliate, Jyn va realiza ca a intrat in ceva mult mai greu decat credea la inceputul misiunii. Filmul ne va arata o noua parte a francizei Razboiul Stelelor in acelasi univers, dar vazut din alta perspectiva decat cea cu care ne-am obisnuit pana acum.

SING

De cantec si veselie ai parte in animatia SING, care ne spune povestea lui Buster (Matthew McConaughey), un urs koala care vrea sa-si reabiliteze imaginea de show-man si sa-si salveze teatrul asa ca organizeaza un concurs de interpretare cu un premiu extrem de generos. Printre finalistii concursului se afla Rosita (Reese Witherspoon), o purcica gata sa devina star dupa ce in adolescenta a renuntat la muzica pentru a-si creste cei 25 de purcelusi, Scarlett Johansson este un porc spinos punk, Seth MacFarlane un soricel care canta jazz, Tory Kelly este un elefant timid iar Taron Edgerton o gorila mafiota.

TESTOASA ROSIE
La Tortue Rouge  / The Red Turtle este o coproductie Franta – Japonia – Belgia, in regia lui Michael Dudok de Wit. Un emotionant film de animatie, fara dialoguri, care urmareste etapele principale ale vietii. În urma unui naufragiu, un barbat este obligat sa traiasca pe o insula tropicala populata numai cu crabi, pasari si testoase.

Oare mai este nevoie sa intreb: ce premiera va tenteaza cel mai mult?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *