Skip to content

Prietenii din Gasca Zurli fac echipa si salveaza Craciunul in spectacolul “Te rog, Mos Craciun!” de la Sala Palatului – Sold Out

Miercuri, 4 decembrie 2019, Gasca Zurli va sustine la Sala Palatului spectacolul Sold Out “Te rog, Mos Craciun!”, un show despre altruism, generozitate si importanta lucrului in echipa

“Te rog, Mos Craciun!” declara deschis sezonul generozitatii, altruismului si al lucrului in echipa. Toate acestea le vor fi “predate” spectatorilor prin aventurile prietenilor din Gasca Zurli, cei care vor face front comun pentru a-l ajuta pe Mos Craciun cu ultimele pregatiri, dar si pentru a salva aceasta sarbatoare din mainile vrajitoarei Tura Vura.

Sub haina lui Mos Craciun se ascunde si cel mai cald profesor, cel care ii va invata pe prietenii din Gasca Zurli, dar si pe toti copiii prezenti ca a darui este cel mai frumos cadou. Si, cum intreg spectacolul va fi plin de magie, copiii vor afla inca o data ca formule precum “Te rog frumos!”, “Multumesc!”, “Iarta-ma!” sau “Te iubesc!” pot schimba vieti.

“Te rog, Mos Craciun!” este ca o poarta spre o lume magica, o invitatie pentru copii si parinti deopotriva. Spectacolul este scris de Mirela Retegan si incheie un an spectaculos pentru Gasca Zurli.

Campania “Vreau sa il ajut pe Mos Craciun” aechipei Zurli continua si la spectacolul de miercuri, cei prezenti fiind indemnati sa aduca cate un cadou pentru copiii care au nevoie de o mica bucurie

Finalul anului 2019 este marcat de cele doua campanii umanitare organizate de Mirela Retegan, initiatoarea fenomenilui “ Gasca Zurli”. Dupa ce “Incalta un copil, de toamna!” s-a derulat in aproape jumatate de tara si a strans peste 5000 de ghetute, campania de iarna “Vreau sa il ajut pe Mos Craciun!” se bucura de la fel de mare succes. Gasca Zurli ii indeamna pe toti cei care vor veni la spectacolul de la Sala Palatului sa pregateasca un cadou pentru un copil (jucarii, hainute, dulciuri, carti, obiecte sanitare etc.) la care sa adauge cateva ganduri frumoase si un zambet larg desenat. Ar mai trebui mentionat daca darul este pentru o fetita sau pentru un baietel si varsta.

Cum bunatatea nu ramane niciodata nerasplatita, cei care vor alege sa faca acest gest frumos vor primi inapoi un glob Zurli.

Pachetele ar trebui aduse pe 4 decembrie la Sala Palatului, incepand cu orele 12:00, insa pot fi trimise si la sediul Gasca Zurli din Bucuresti (Str. Intrarea Tudor Stefan, nr. 57, sector 1, telefon 0765737598), pana pe 20 decembrie.  De cadourile stranse astfel se vor bucura copiii de la Asociatia Sansa Ta, Asociatia Touched Romania, dar si copiii din sectiile de oncologie din Bucuresti.

Gasca Zuli si “Tanti Prezentatoarea” petrec Craciunul in familie

Gasca Zurli este un concept 100% romanesc, devenit in timp un fenomen care mizeaza pe educatie prin imaginatie si spectacol. Povestile spuse, personajele alese, dar si campaniile initiate incearca sa le explice si sa le arate copiilor lumea inconjuratoare pe intelesul lor, astfel incat acestia sa devina mai resposabili, mai increzatori, dar si mai generosi.

Dupa ce vor salva impreuna Craciunul, personajele Gasca Zurli vor petrece aceasta sarbatoare sfanta alaturi de familie, preparand bucate traditionale si impodobind bradul alaturi de cei dragi.

“De Craciun stau acasa in Bucuresti, fac sarmale, salata de boeuf si piftie, chem prietenii in vizita si impodobesc impreuna cu Maya, fetita mea, brazii din casa si pe cei din fata casei. De Craciun e sarbatoare mare la mine in cartier. A doua zi de Craciun, avem spectacol cu Gasca Zurli la Piatra Neamt. Apoi, gata! Vacanta in tarile calde!.” ne-a declarat Mirela Retegan, sufletul Gasca Zurli.

Gasca Zurli isi va continua proiectele frumoase si in 2020, fiind alaturi de milioanele de copii care ii iubesc pe Fetita Zurli, Zana Buna, Vrajimaturica, Zdranganel, Truli, Clopotel, Baietelul Zurli, Yuppi, Tanti Prezentatoarea, Tashu si Tasha si chiar si pe Vrajitoarea Tura Vura. Pana atunci, insa, nu uitati de campania lor “Vreau sa il ajut pe Mos Craciun”, proiect care se va derula pe tot parcursul acestei luni.

Citește în continuare