Skip to content

Prima colaborare intre Marius Moga si Smiley, dupa 11 ani – „Ai grija de femeia ta” – un manifest pentru femei

Marius Moga si Smiley au lansat noul single, “Ai grija de femeia ta”, o piesa-manifest pentru femei.

Desi se cunosc inca din adolescenta iar la inceputul carierei au avut numeroase proiecte comune, iata ca au trecut deja 11 ani de cand Smiley si Marius Moga nu au mai lansat nici un cantec impreuna. 

Zilele trecute, Marius Moga si Smiley au organizat o petrecere intr-un club din capitala, eveniment prin care au lansat oficial “Ai grija de femeia ta”, o piesa manifest, dedicata femeilor, dar cu un mesaj direct catre barbati. Single-ul anunta viitorul material pregatit de Marius Moga, albumul “Primul”. 

“Ai grija de femeia ta” – o coproductie DeMoga Music, Cat Music si HaHaHa Production si o “reintalnire muzicala” mult asteptata intre Marius Moga si Smiley 

Muzica noului single a fost compusa de catre Marius Moga, Smiley, Serban Cazan si Vlad Popescu, iar textul este semnat de Marius Moga si Smiley. Un cantec produs de trei case de discuri, DeMoga Music, Cat Music si HaHaHa Production, “Ai grija de femeia ta” are parte si de un videoclip special, regizat de catre Iulian Moga. 

In videoclip, Marius Moga si Smiley se distreaza de minune: Marius este eroul unui film de actiune, uimind prin cascadoriile spectaculoase, iar Smiley devine personajul principal al unei comedii romantice. Asadar, un video cu ceva accente hollywoodiene, “un film romantic de actiune” asa cum l-a descris Marius Moga pe contul lui de Instagram. 

Atat Marius Moga, cat si Smiley au fost entuziasmati de colaborare si si-au amintit de serile in care intrau in studio si ieseau dimineata cu o piesa gata compusa. Secretul lor pare a fi prietenia care ii leaga de mai bine de 18 ani, dar si entuziasmul pe care il pun in fiecare proiect de acest fel. 

Marius Moga pregateste doua albume iar Smiley a lansat recent piesa “de Youtube” 

Pe langa aceasta colaborare, cei doi artisti sunt implicati in multe alte proiecte. Marius lucreaza intens la un nou material care va fi lansat cel mai probabil la inceputul anului viitor.

“PRIMUL” va contine si aceasta piesa lansata alaturi de Smiley si este primul album in calitate de artist solo al lui Marius Moga. A promis ca va fi un material “pe gustul sau” si va fi putea fi ascultat integral pe YouTube. 

Pana atunci, Marius Moga isi continua proiectele comune cu alti artisti, asa cum este acesta, cu Smiley, dar si trupa Morandi. La inceputul acestui an, Randi dezvaluia ca are deja 15 piese compuse impreuna cu Marius pe care le vor lansa pe un album, in curand.

De cealalta parte, Smiley isi duce mai departe proiectele de televiziune – „Romanii au talent” si „Vocea Romaniei”. In acelasi timp, artistul se pregateste pentru turneul national care va incepe in data de 29 octombrie, la Pitesti, si va trece prin 16 orase.

Intre timp, artistul se axeaza pe lansarile de pe contul de YouTube .Astfel, dupa ce saptamana trecuta a facut o piesa “fix din nimic”, iata ca acum cateva zile artistul a reusit sa filmeze si un videoclip inedit pentru acel single. 

“Piesa de YouTube” sau “piesa de vlog” are parte de o distributie inedita, Smiley reusind sa ii convinga sa apara  in videoclipul lui pe Ioana Matache, Mircea Bravo, Pavel Bartos, Andreea Esca, Alex Dima, Tudor Chirila, Cristina Almasan, Laura Giurcanu si alti oameni cunoscuti in “lumea conturilor de socializare”,. 

Citește în continuare