Skip to content

Prima imagine din HATEFUL EIGHT, cel mai recent film semnat de Tarantino

Iata ce ne mai pregateste Tarantino. Sa fie acesta filmul anului?

Daca Tarantino termina filmarile la timp, in ultima luna a anului 2015 vom avea sansa sa-i vedem cea mai noua creatie: HATEFUL EIGHT, un western, in stilul caracteristic.

Coperta revistei ENTERTAINMENT WEEKLY contine prima imagine din filmul HATEFUL EIGHT, care este numit The Meanest, Grittiest, and Deadliest Movie of the Year. In imagine ii vedem pe Samuel L. Jackson, Jennifer Jason Leigh si Kurt Russel, costumati si inarmati.

Actiunea are loc in Wyoming, la opt ani de la Razboiul Civil American, si urmareste soarta vanatorului de recompense John Ruth (Kurt Russel), poreclit The Hangman si a prizonierei sale, Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh), care se indreapta spre Red Rock, unde Daisy urmeaza sa  fie predata justitiei. Pe drum, intalnesc tot felul de personaje ciudate si au parte de numeroase aventuri. Cei doi poposesc la un popas unde se mai afla inca 6 personaje – interpretate de Samuel L. Jackson, Walton Goggins, Tim Roth, Michael Madsen, Bruce Dern, Demian Bichir – de unde nu se stie cine va mai pleca viu.

Nu-i asa ca d-abia asteptati sa aflati mai multe detalii despre aceasta productie? Si noi!

Tarantino a declarat acum ceva vreme sa vrea sa se retraga din lumea filmului, dupa finalizarea celei de-a 10 productii. Speram sa se razgandeasca.

Citește în continuare