Skip to content

Au aparut primele imagini din “The Old Guard”, cu Charlize Theron in rolul principal

“The Old Guard” este adaptarea cinematografica a seriei de romane grafice cu acelasi nume, semnate de scriitorul Greg Rucka si artistul Leandro Fernandez care au lucrat impreuna si pentru Wolverine.

Ideile si romanele lui Rucka au stat la baza mai multor productii de la Hollywood – “Whiteout”, seria de televiziune “Lazarus” sau “Batwoman”.

Filmul “The Old Guard” este regizat de Gina Prince-Bythewood, le are in rolurile principale pe Charlize Theron si KiKi Layne, iar scenariul este semnat tot de Rucka

Netflix a anuntat lansarea peliculei pentru 10 iulie 2020. Recent, pe contul de Twitter dedicat filmului, producatorii au facut public un teaser video in care fanii au descoperit o Charlize Theron diferita, cu o tunsoare scurta si un look de razboinica. Cele cateva imagini oferite au surprins mai multe si din actiunea filmului al carui stil este plasat intre thriller si fantasy.

In “The Old Guard”, un grup de mercenari nemuritori condusi de Andy (Charlize Theron) lupta pentru libertatea lor cand le sunt descoperite capacitatile supranaturale si incep sa fie vanati

Andromache of Scythia (Andy) si echipa sa de elita sunt urmariti de un agent CIA si de directorul unei companii farmaceutice care incearca sa ii captureze si sa ii transforme in obiect de studiu. “Trupa nemuritoare” este formata din Andy, un soldat francez care a luptat alaturi de Napoleon si doi fosti inamici in Cruciade. Lor li se alatura la inceputul filmului si Nile (KiKi Laybe), un fost puscas marin care isi descoperise recent capacitatile extraordinare dupa ce fusese ucisa intr-o misiune in Orientul Mijociu.

Regizoarea Prince-Bythewood si-a dorit un film cu un ton mai autentic decat filmele fantasy si s-a indreptat mai mult spre zona de actiune si thriller

Prince-Bythewood s-a inspirat din filme ca “Man on Fire” sau “Zero Dark Thirty”, a declarat ca isi doreste ca publicul sa se regaseasca in personajele din “The Old Guard” si sa le perceapa ca fiind reale.

Joker, The Avengers sau Constatine au fost si ele inspirate din romane grafice sau benzi desenate

Industria Hollywoodului este obisnuita sa preia povesti creionate mai intai in carti grafice de succes. Seria “The Avengers” a avut la baza colectia de benzi desenate “The Infinity Gauntlet, “Joker” a fost inspirat de “Killing Joke”, un roman grafic semnat de Brian Boland si Alan Moore. Acesta din urma a semnat si “Hellblazer Original Sins”, cartea care a stat la baza filmului “Constantine”, dar si romanul “V for Vendetta”, dupa care a fost produs in 2005 filmul cu acelasi nume.

Citește în continuare