Skip to content

Astazi au fost facute publice primele imagini din noua comedie a lui Wes Anderson, Asteroid City. Din distributie fac parte Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jason Schwartzman, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Willem Dafoe, Margot Robbie.

Publicatia Deadline a anuntat in exclusivitate ca noul film al lui Wes Anderson “Asteroid City” va fi prezent la Festivalul de film de la Cannes, in premiera, chiar daca oficialii au refuzat sa faca vreo precizare in acest sens.

 Noul film al lui Wes Anderson pastreaza “regulile” sale: umor, culori desaturate si o distributie care reuneste cei mai cool si mai smart actori actori ai momentului.

Din distributie fac parte Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jason Schwartzman, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan si Jeff Goldblum. Au aparut chiar si cameo-uri pentru muzicienii Seu Jorge si Jarvis Cocker, care vor juca rolul unor cowboy.

Bill Murray trebuia, de asemenea, sa joace, dar se pare ca a facut Covid chiar inainte de filmarea de anul trecut, asa ca a fost inlocuit de Carrell.

Actiunea filmului e amplasata intr-un oras american fictiv din desert in jurul anului 1955, iar regizorul isi prezinta astfel munca: „In acest film, care este o poveste de dragoste,iItinerariul unei conventii a Junior Stargazer/Space Cadet (organizata pentru a reuni elevi si parinti din intreaga tara in vederea unei prietenii si a unei competitii academice) este perturbat in mod spectaculos de evenimente care schimba lumea.”

Cu alte cuvinte, apare un extraterestru – sau, cel putin, unele dintre aceste personaje cred ca asa este.

Hanks joaca rolul socrului personajului lui Schwartzman, care isi insoteste numerosii copii in aceasta excursie in desert. El este distras de o frumoasa actrita (Johansson), in timp ce copiii sai devin obsedati de ideea vietii pe alte planete. In rolul inteleptului batran, Hanks pare sa indeplineasca rolul jucat adesea de Bill Murray in filmele anterioare ale lui Anderson.

Anderson a scris Asteroid City impreuna cu Roman Coppola si a produs filmul impreuna cu partenerii sai obisnuiti, Steven Rales si Jeremy Dawson. Focus a stabilit lansarea in Statele Unite pentru 16 iunie, iar trailerul filmului il puteti vedea mai jos.

Anderson a mai fost anterior pe Coisette cu The French Dispatch si Moonrise Kingdom, ambele prezentate in Competitie. Cel din urma a deschis Cannes-ul in 2012, asa ca ramane o posibilitate ca Asteroid City sa faca acelasi lucru.

Printre filmele care se preconizeaza ca vor fi la Cannes in acest an se numara Killers of the Flower Moon, de Martin Scorsese, si Indiana Jones and the Dial Of Destiny, de Disney. Selectia oficiala va fi dezvaluita luna viitoare.

Citește în continuare