Skip to content

Romanian Music Awards 2011 – primii artisti confirmati!

  • envelope icon

UPDATE: Castigatorii Romanian Music Awards 2011 / RMA 2011!

Andreea Balan, Alex Velea, Andreea Banica, Smiley sunt primele nume confirmate sa urce pe scena din Brasov pe 16 septembrie. Sunt patru dintre cele mai importante nume din industria muzicala nelipsite de pe Urban.ro asa ca ne bucuram ca o sa ii vedem acolo!

Ne-am bucura si mai tare daca ne-am urca pe scena sa inmanam un premiu! Voi ne puteti ajuta daca strangem 10.000 de like-uri pe noua pagina de Facebook! LIKE!

Suntem parteneri media ai celui mai important eveniment muzical cu premii din Romania asa ca va aducem primii aceste informatii! Mai mult decat atat, mai avem cateva nume confirmate pentru show-ul RMA 2011! (actualizam constant lista, stati cu ochii pe ea)

Liviu Hodor & Mona

Alessia

DJ Andi

Dony

Mandinga

Guess Who

Prezentatorii serii vor fi Puya si Cosmina Pasarin! Am stat de vorba cu ei intr-un interviu! Enjoy!

Se zvoneste cine va canta in deschidere insa asteptam un comunicat oficial pentru asta! Se pregateste un show dement! Nominalizarile le gasiti AICI!

Ce ziceti de primele nume confirmate? Pe cine ati vrea sa mai vedeti pe scena Romanian Music Awards 2011? Ne vedem acolo?

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local al Munincipiului Brasov si Club Kasho Brasov. Sponsori: BRD Groupe Societe Generale, Coca-Cola, Ciuc Premium, Murfatlar si Five- Stimuli pentru simturi. Eveniment pus in miscare de: BMW – Contempo Cars.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *