Skip to content

Primul lungmetraj filmat in carantina a avut premiera aseara. E disponibil gratuit online

Aseara a avut premiera primul lung metraj romanesc, filmat si scris integral in carantina – “9 povesti de dragoste si ura in IZOLARE “

Filmul are in distributie 19 actori din toate generatiile si are actiunea la limita dintre realitate si fictiune. Un regizor (Dan Chisu) incearca sa convinga cativa actori sa joace in filmul scris de el; pe unii ii santajeaza, pentru altii schimba scenariul.

Filmul scris de regizor urmareste o posibila pandemie cu efectele ei la aproape un an de la declansare si il vedem pe cel care a infectat personalul de la Gerota (Emanuel Parvu), acum condamnat dar cu toate rudele decedate, facand o marturisire cutremuratoare la tv.

“9 povesti de dragoste si ura in IZOLARE” ii are in distributie pe Adrian Titieni, Emanuel Parvu, Andrei Hutuleac, Judith State, Corina Moise, Ilona Brezoianu, Tudor Istodor si Raluca Aprodu, Alexandru Bogdan, Codin Maticiuc, Silvana Mihai, Diana Cavallioti, Alex Pavel, Constantin Dogioiu, Ana Radu, Elena Voineag, Catalina Mihai si Ana Pandeli.

Filmul poate fi urmarit gratuit aici

La 15 ore de la premiera, filmul avea aproape 7000 de vizionari, adica a inregistrat in materie de spectatori intr-o zi, cam cat face un film romanesc in prima saptamana de la lansare.

Dan Chisu marturisea intr-un interviu pentru Urban.ro ca a scris filmul initial la furie pentru ca inainte de intrarea in izolare avea planificata premiera pe marile ecrane a filmului lui “5 minute – Jandarmul”, o alta poveste inspirata de realitate, mai exact de scandalul impotriva difuzarii unui film cu o iubire gay , intamplare de acum cativa ani de la Muzeul Taranului Romani. In “5 Minute – Jandarumul” eroul principal e un jandarm (Mihai Calin) care nu intervine la timp in altercatia din sala de cinema, iar unul dintre tinerii gay aflati la proiectie e batut de protestatari si este in coma la spital.

 “5 minute- Jandarmul” urmeaza sa aiba premiera la anul, cel mai probabil, cand se vor redeschide cinematografele.

Citește în continuare