Skip to content

Primul Radio Killer: Smiley

  • envelope icon

killer-1-smiley

Odata cu lansarea proiectului Radio Killer s-au nascut foarte multe zvonuri in ceea ce priveste componenta, un secret destul de bine pastrat pana in prezent. Aseara a fost dezvaluit in sfarsit primul component al trupei, Killer #1… adica cel care era cel mai evident si usor de nimerit dintre toti. :)) Dupa cum ati ghicit de mult, acesta este Smiley.

Acum ca primul a fost deconspirat, asteptam sa aflam si care sunt ceilalti 6…

Povestea primului Killer:

L-am descoperit pe Killer 1 zambind, pe vremea cand Radio Killer era doar o idee. O idee despre muzica si atat, care nu trebuia vazuta, doar ascultata. Asa a luat nastere Voila. In Voila vei descoperi ca -acesta e el-, liber de orice, optimist si discret. — In Voila te vei putea regasi si tu, te vei descoperi mai puternic, mai individual si vei afla ca muzica nu trebuie sa aiba un chip, ea trebuie doar ascultata. Doar asa o sa poti spune la sfarsit -Voila c’est moi- fara sa stim cine esti.

Peste 7 zile urmeaza povestea celui de-al 2lea Killer. Vor fi cu totii dezvaluiti pe rand pe site-ul RadioKiller.ro (a fost lansat aseara in varianta Beta). Creat de HaHaHa Management si gazduit de Hostway, www.RadioKiller.ro cheama vizitatorii in universul DJ-ilor de radio. Este conceput exclusiv din fotografii si este foarte interactiv: poti mixa melodii in timp real sau poti incarca mesaje vocale pentru Radio Killer, mesaje care pot fi ascultate si de restul utilizatorilor.

Radio Killer este un proiect HaHaHa Production si Roton. La jumatatea lunii octombrie au lansat clipul piesei “Voila, filmat la Sighisoara in regia lui Iulian Moga, pe care-l puteti revedea mai jos.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *