Skip to content

Primul single Adina Zotea – S.O.S

Adina Zotea debuteaza pe piata muzicala cu piesa S.O.S. Artista intentioneaza sa atraga atentia publicului cu un single compus de Connect-R si Chris Mayer, doi dintre cei mai in voga producatori romani din ultimii ani.

S.O.S este o melodie dance sustinuta cu putere de vocea deosebita a Adinei. Aceasta se declara entuziasmata de prima lansare muzicala oficiala si are incredere in colaborarea ei cu Connect-R si Mayer.

Adina Zotea s-a nascut in Bucuresti, pe 29 aprilie 1992. A crescut intr-o familie care i-a sustinut pasiunea pentru muzica si care a indemnat-o sa invete si sa descopere noi genuri muzicale. Talentul i-a fost descoperit in copilarie, in urma participarilor cu succes la actiunile culturale din cadrul scolii si a fost pus in evidenta mai tarziu, in timpul liceului, la diversele festivaluri de muzica usoara, unde a fost remarcata imediat datorita vocii si prezentei scenice, obtinand premii. Tinand cont de sfaturile profesorului de muzica, a inceput sa ia lectii de canto, imbunatatindu-si astfel calitatile vocale.

Singleul S.O.S poate fi ascultat mai jos. Mai multe despre Adina o gasiti pe site-ul ei oficial si pe Facebook. Mie mi se pare o piesa puternica si cred ca se va descurca bine la radio. Voi ce ziceti, hit or not?

Citește în continuare

Alexandra Stan cucereste Franta

Dupa Inna si Edward Maya a venit randul Alexandrei Stan sa cucereasca publicul din Franta. Cantareata are succes din ce in ce mai mare cu hitul Mr.Saxobeat, aflandu-se intr-un turneu…

Citeste mai mult