Skip to content

(video) Primul teaser pentru sezonul 2 din Bridgerton. Relatia dintre Vicontele Brigderton si noua lui cucerire va scandaliza aristocratia londoneza.

De Ziua Indragostitilor, Netflix si Shondaland au gazduit un eveniment online pentru fanii serialului Bridgerton pentru a lansa primul teaser al noului sezon.

Scriitoarea romanelor pe care se bazeaza serialul, Julia Quinn, a fost alaturi de actritele Nicola Coughlan care o joaca pe Penelope Featherington, Simone Ashley care va aparea in noul sezon in rolul lui Kate Sharma, Charithra Chandran care va fi sora lui Kate, Edwina Sharma si Golda Rosheuvel care interpreaza rolul Reginei Charlotte.

Intalnirea a fost prilejuita de anuntul lansarii celui de-al doilea sezon Bridgerton pe 25 martie 2022. Respectand romanele, sezonul 2 spune povestea Lordului Anthony Bridgerton care se afla in cautarea unei sotii potrivite cu rangul lui nobiliar.

Desi in sezonul al doilea va juca si Phoebe Dynevor – Ducesa de Hastings – rolul principal il va avea Jonathan Bailey care interpreteaza rolul lui Anthony Bridgerton, fratele mai mare al lui Daphne si vicontele Bridgerton.

In timp ce primul sezon s-a bazat in intregime pe romanul „Eu si Ducele” scris de Julia Quinn, sezonul 2 va fi inspirat din „Vicontele care ma iubea”, actiunea fiind plasata in anul 1814. Noul teaser este narat in intregime de personajul cheie al serialului, Lady Whistledown prin vocea lui Julie Andrews.

Condus de datoria lui de a sustine numele familiei, cautarea lui Anthony a unei debutante care sa indeplineasca standardele lui imposibile pare nefasta pana cand Kate (Simone Ashley) si sora ei mai mica Edwina (Charithra Chandran) Sharma sosesc din India. 

Cand Anthony incepe sa o curteze pe Edwina, Kate descopera adevarata natura a intentiilor sale – ideea unei relatii bazate pe iubire nu este pe lista lui de prioritati – si decide sa faca tot ce-i sta in putere pentru a opri posibila casatorie. Dar, facand acest lucru, meciurile dintre Kate si Anthony nu fac decat sa-i apropie, complicand lucrurile de ambele parti.

In Grosvenor Square, familia Featherington trebuie sa-l intampine pe cel mai nou mostenitor al proprietatii lor, in timp ce Penelope (Nicola Coughlan) continua sa navigheze prin multime, pastrand in acelasi timp cel mai profund secret fata de oamenii cei mai apropiati.

Din distributia noului sezon mai fac parte si Adjoa Andoh (Lady Danbury), Lorraine Ashbourne (Mrs. Varley), Harriet Cains (Philipa Featherington), Bessie Carter (Prudence Featherington), Shelley Conn (Mary Sharma), Nicola Coughlan (Penelope Featherington), Phoebe Dynevor (Daphne Basset), Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton), Martins Imhangbe (Will Mondrich), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), Calam Lynch (Theo Sharpe), Luke Newton (Colin Bridgerton), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Will Tilston (Gregory Bridgerton), Polly Walker (Portia Featherington), Rupert Young (Jack), precum si Julie Andrews, care da glas personajului Lady Whistledown. 

Dupa cum se poate vedea si din posterul lansat ieri de Netflix, sezonul acesta se va pune un accent deosebit de albina care a aparut de cateva ori in primul sezon si la finalul ultimului episod al seriei care a devenit un femonen mondial in cateva zile de la lansare.

Intr-un interviu acordat editiei britanice a revistei Vogue, Jonathan Bailey (Lord Anthony Bridgerton) a declarat despre noul sezon ca „va fi un spectacol campy, de plus al universului Bridgerton care va deveni din ce in ce mai pronuntat in cel mai bun mod cu putinta. Este o nebunie si este genial. Veti vedea multe personaje noi care vor fi introduse in acest sezon si nu este doar despre viata lui Anthony. Universul robust pe care l-au creat Shonda Rhimes si Chris Van Dusen va fi extins si va impinge limitele intr-un mod care este oarecum subversiv. Veti vedea multe lucruri care o sa va placa. Sunt multe „oua de Pasti” ascunse pentru fiecare personaj.”

In privinta oualelor de Pasti, Bailey se refera la mici detalii sau indicii legate de viitorul fiecarui personaj care sunt introduse in scenariu si care trec neobservate in mod obisnuit. In ultimii ani, utilizarea acestui concept a devenit o practica populara in videoclipuri muzicale si filme deoarece ii determina pe fanii seriei sa creeze o comunitate bazata pe o pasiunea comuna: descifrarea indiciilor subtile si anticiparea povestii din urmatorul sezon.

Shonda Rhimes a confirmat pentru publicatia Variety ca se asteapta ca Bridgerton sa mearga inainte multi ani de acum inainte: „Sunt 9 rude in familia Bridgerton, in ceea ce ma priveste, sunt 8 sezoane Bridgerton. Si poate chiar mai multe.”

Momentan, Netflix a semnat contracte pentru sezoanele 3 si 4 care ar trebui sa inceapa filmarile imediat dupa difuzarea sezonului 2. In realitate, existenta viitoarelor sezoane va depinde strict de succesul noilor episoade care vor fi disponibile pe Netflix pe 25 martie 2022.

Citește în continuare

Au mai rămas

Vezi trailerul