Skip to content

Primul trailer DUMB AND DUMBER TO

Cei mai haiosi prosti din lume revin pe marile ecrane!  Dati PLAY la primul trailer al celei mai asteptate comedii a anului si spuneti-ne parerea.

 

La 20 de ani de la aparitia comediei Dumb and Dumber (Tantalaul si Gogomanul), a venit timpul unui sequel. De regie se ocupa tot Peter & Bobby Farrelly (Dumb & Dumber, There’s Something About Mary) si scenariul e scris de Sean Anders & John Morris (Sex Drive, She’s Out of My League), Mike Cerrone (Me, Myself & Irene) si Bennett Yellin (Dumb & Dumber).

Cat despre protagonisti, sarea si piperul acestei comedii, au ramas aceeasi: Lloyd Christmas (Jim Carrey) si Harry Dunne (Jeff Daniels) isi reiau rolurile de cei mai haiosi prosti din istoria cinematografiei. De data asta pornesc in cautarea unui copil de care nu avusesera habar pana acum, sperand ca acesta sa doneze un rinichi, pentru a le salva viata.

Trailerul contine si cateva scene in care sunt parodiate filme precum Sherlock Holmes: A game of Shadows sau I\’m Still here, falsul documentar al lui Joaquin Phoenix dar si cateva glume obscene.

Sa vedem si primul trailer care a debutat aseara in cadrul emisiunii The Tonight Show cu Jimmy Fallon.

In distributie mai apar si Laurie Holden, Kathleen Turner,  Paul Blackthorne, Lauren Henneberg, Rob Riggle s.a. Dumb and Dumber to va avea premiera la mijlocul lunii noiembrie. 

Cum vi se pare trailerul? Sunteti curiosi sa vedeti filmul?

Alte comedii de vazut in 2014 gasiti aici.

 

Citește în continuare