Skip to content

Printesa Charlotte implineste azi 6 ani si mama Kate a mai facut publica o fotografie cu ea. 16 fotografii celebre cu una dintre cele mai fotografiate printese

Printesa Charlotte, fiica lui Kate si a lui William implineste astazi 6 ani, prilej ca mama – care e fotografa familiei – sa mai faca public o imagine surprinsa cu ea chiar in acest week end.

Fetita a crescut si se transforma tot mai mult intr-o domnisoara care zambeste relaxat in fata camerei, desi din imaginile prezentate in anii trecuti stim ca e rusinoasa (va mai aduceti aminte in prima ei zi de scoala cum se ascundea dupa corpul mamei pentru ca aparusera profesorii sa o intampine).

2021

E deja o traditie ca mama Kate sa faca publice noi fotografii cu copiii de zilele lor aniversare, iar aceasta noua imagine vine dupa ce saptamana trecuta ducii de Cambridge au prezentat un film de pe mosia de la tara, Anmer Hall, cu intreaga faimlie copilarind, film care celebra 10 ani de la casnicia celor doi.

In familia lor e oricum aglomeratie mare de celebrari in aceste zile, pentru ca a fost si ziua fratelui mai mic Louis, apoi aniversarea casniciei si acum cea a lui Charlotte.

Pentru un zambet in plus, iata cateva dintre imaginile de peste ani cu printesa Charlotte. (foto Profimedia)

Citește în continuare