Skip to content

Produse de frumusete care sprijina lupta anti cancer

 

In fiecare an in octombrie este marcata luna prevenirii cancerului la san pentru a atrage atentia si a obtine sprijin pentru sporirea constientizarii cu privire la aceasta maladie si la detectarea sa timpurie.

Rata de incidenta a cancerului de san depaseste cu mult rata celorlalte tipuri de cancer, in toate tarile, indiferent de nivelul de dezvoltare al acestora. De asemenea, reprezinta principala cauza de deces prin cancer, fiind responsabil pentru 15% din totalul deceselor cauzate de aceasta boala in randul populatiei feminine, la nivel global. Campaniile de prevenire si constientizare sunt in plina desfasurare atat la noi in tara, cat si la nivel global.

Estee Lauder a pus in vanzare o editie limitata in culoarea roz si a luminat Arcul de Triumf in aceeasi culoare

La fiecare 15 secunde, undeva in lume, o femeie este diagnosticata cu cancer la san. De aceea, din 1992, compania Estée Lauder s-a angajat sa salveze vieti – unind oamenii de pretutindeni in misiunea sa de a crea o campanie dedicata cancerului mamar. Timp de 27 de ani, companiile Estée Lauder au finantat principalele cercetari din lume care urmaresc gasirea unui remediu a acestei maladii, dar si pentru a aduce un nivel de constientizare a bolii. Sub sintagma #TimeToEndBreastCancer, echipa Estee Lauder Romania a organizat o activitate de constientizare si de sustinere reusind sa lumineze Arcul de Triumf in culoarea roz. De asemenea, o editie limitata a produsului Advanced Night Repare, care vine insotit de un design special, a fost pusa in vanzare si o puteti gasi in magazinele Sephora din mallurile principale aflate in Bucuresti.

Avon si Kaufland ofera posibilitatea de a va face ecografii mamare gratuite

Un cabinet medical mobil construit de Avon, dotat cu ecograf de ultima ora este in acest weekend, in perioada 25-27 octombrie, alaturi de o echipa de medici specialisti care vor oferi consultatii senologice gratuite femeilor, este amplasata in parcarile supermarketurilor Kaufland din Bucuresti.

Cancel Cancer reprezinta un manifestul organizat de cele doua companii care isi propune sa mobilizeze femeile pentru a avea grija de sanatatea lor si pentru a se concentra pe preventie. Romania este tara europeana cu cea mai ridicata mortalitate, cauzata de depistarea foarte tarzie (in stadiile 3 si 4) a cancerului la san.

Jo Malone si Bobbi Brown printre brandurile care sustin prevenirea cancerului la san la nivel global

In acest an, 19 dintre brandurile de infrumusetare aflate tot sub umbrela companiei Estée Lauder vor sustine misiunea prevenirii cancerului la san. Acestea sunt AERIN, Aveda, BECCA, Bobbi Brown, Bumble and bumble, Clinique, Darphin, DKNY, Donna Karan, Estée Lauder, GLAMGLOW, Jo Malone London, La Mer, Lab Series, Origins, Prescriptives, RODIN olio lusso, Smashbox si Tom Ford Beauty. Fiecare va contribui prin vanzarea produselor cu panglica roz sau prin donatii catre BCRF si /sau alte organizatii caritabile din intreaga lume. Sortimentul difera in functie de tara si organizatie.

Citește în continuare