Skip to content

Actorul si profesorul Radu Gabriel semneaza regia celei mai noi productii a Teatrului Godot, Godot Love Station. In distributie tinerii Ana Radu, Vlad Brumaru, Andrada Fuscas, Ana Maria Pop, Vladimir Purdel, David Drugaru.

O colectie de comedii scurte care exploreaza conceptul de 10 minute plays, Godot Love Station prezinta publicului 6 actori in 16 personaje, intr-un cadru de poveste – sala de spectacole a Palatului Bragadiru

Dupa succesul inregistrat de spectacolul „Hotel Godot”, echipa de tineri actori a Teatrului Godot propune o noua seara de „10 minute plays”, un format care prezinta o serie de piese scurte, cu final neasteptat, in spectaculoasa sala de spectacole a Palatului Bragadiru.

„Godot Love Station” inseamna iubirea, eterna poveste – mereu la fel, mereu altfel – vazuta din mai multe perspective: o mireasa rapita de la altar, o iubire perfecta intr-o sala de asteptare, un jaf armat pus la cale de niste (ne)priceputi, un divort cu nabadai si alte istorioare amuzante, intr-o colectie de comedii scurte, cu personaje spumoase si o cascada de situatii traznite.

Spectacolul prezinta 6 actori in 16 personaje, o cavalcada de situatii comice in care rolurile se schimba precum capriciie iubirii, cu: Ana Radu, Vlad Brumaru, Andrada Fuscas, Ana Maria Pop, Vladimir Purdel, David Drugaru.

Premiera oficiala „Godot Love Station” la Palatul Bragadiru are loc pe  25 august, ora 20:00.Urmatoarea reprezentatie este miercuri, 31 august, de la ora 20:00.

Biletele au fost puse in vanzare atat pe site, cat si pe platformele partenere – Bilete.ro, Iabilet si Eventbook.

Citește în continuare