Skip to content

Rafael Nadal si Cristiano Ronaldo deschid impreuna doua restaurante in Dubai. Cei doi au brandul Tatel cu restaurante in Valencia, Ibiza, Beverly Hills, Doha si Madrid.

 Rafael Nadal si Cristiano Ronaldo lanseaza prin compania pe care o detin impreuna, Mabel Hospitality Group,  un nou restaurant Tatel.

Noul restaurant va in Dubai dupa ce compania mai are restaurante sub acelasi nume si concept in Valencia, Ibiza, Beverly Hills, Doha si Madrid.

Grupul isi propune sa ofere experiente culinare si servicii de exceptie cu muzica live in locatii unice, consolidand Tatel ca punct de referinta si pionier in materie de haute cuisine si agrement la nivel international.

Cu o suprafata de 600 de metri patrati, restaurantul este proiectat de studioul de design interior Mabel Design, inspirat de locurile clandestine din anii ’20 americani, in timpul legii prohibitiei. Designul  ofera o abordare rustica de lux, cu sali de mese decorate in culori si texturi bogate si calde.

Restaurantul se remarca si prin faptul ca are un bar care aminteste estetic de epoca Prohibitiei, iar din experienta restaurantelor sub acelasi brand se stie ca aici vor fi muzica live in weekend si DJ rezidenti si invitati in timpul saptamanii.

Tatel reprezinta chintesenta spiritului primitor si jucaus care caracterizeaza restaurantele spaniole, oferind un concept gastronomic bazat pe produse si retete traditionale combinate cu accente de rafinament si inovatie. Este o experienta extraordinara si incomparabila.

Acest proiect a fost creat in 2014 de partenerii Manuel Campos Guallar, Abel Matutes Prats, Rafael Nadal si Cristiano Ronaldo.

Adus in Dubai printr-un parteneriat cu Leisure Quest, Tatel nu este singurul restaurant pe care grupul il aduce la Hotel Boulevard. Alaturi de Tatel se va deschide si TOTO, un concept italian creat tot de cele doua vedete ale sportului. TOTO se autodescrie ca o oda adusa epocii de aur a cinematografiei italiene si a luat nastere la Madrid in 2020, iar incitantul manger italian si-a deschis deja portile pe banda Mamsha Al Saadiyat din Abu Dhabi, incepand cu luna aprilie.

Un omagiu culinar adus legendarului film Cinema Paradiso, este un restaurant ridicat si distractiv intr-un cadru retro-chic.Asteptati-va sa luati masa cu mancaruri preparate din cele mai proaspete legume, carne si fructe de mare, paste de casa si caserole traditionale, in timp ce ascultati pianul live si o rotatie de numere muzicale. Restaurantul din Madrid gazduieste, de asemenea, una dintre cele mai bogate liste de vinuri din Spania, asa ca asteptati-va sa savurati o oferta la fel de variata si la TOTO Dubai.

Citește în continuare