Skip to content

Raluka, Vali Barbulescu – Miraj by DJ Sava (videoclip nou)

Vali Barbulescu se intoarce la muzica si vine cu un featuring cu Raluka Miraj. Piesa e prima colaborare dintre cei doi, dar si primul proiect care marcheaza aparitia unui nou label dance – Bold Tracks.

Compus in studiourile Sunshine Production, de catre Connect-R si DJ Sava, single-ul Miraj este o noua piesa cu versuri in limba romana lansata de catre celebrul DJ. Videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat pe parcursul unei zile in drumul spre mare.

Raluka revine si ea la piesele cu versuri in limba romana, cum este si cazul colaborarilor cu DJ Sava si Connect-R (Aroma, Aer), lansate in urma cu un an. Cei doi artisti vor lansa si varianta in limba engleza a piesei Miraj.

Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati DJ din Romania, Vali a lansat doua albume, single-uri ca Addicted, Focaccia, Hong Kong, Vert de Paris si remixuri pentru: St.Germain – Rose Rouge, Daft Punk – Technologic, Blaze – My Beat, Fatboy Slim – Star 69 si hit-ul Avicii – Levels.

Vali Barbulescu si Raluka dau startul sub-label-ului Bold Tracks, lansat de catre Cat Music si DJ Sava, primul label de muzica electronica-dance din Romania. Raluka a venit si ea cu un single pe cont propriu recent, No Question, iar DJ Sava se afla in topul difuzarilor de pe radio cu piesa Bailando, pentru care a facut si un remix alaturi de Dr. Kucho.

Voi ce ziceti de aceasta colaborare?

 

Citește în continuare

Afla totul despre ANT-MAN

Cel mai mic supererou din universul Marvel se pregateste sa ia cu asalt cinematografele. Iata ce spun cei din echipa despre acest film: Universul Cinematografic Marvel aduce pentru prima data…

Citeste mai mult