Skip to content

Razvan Fodor are o relatie cu o eleva… in filmul #SELFIE

 Avem noutati legate de cea mai asteptata comedie romaneasca a anului: #SELFIE

 

Prezentatorul showlui „Masterchef” de la Pro Tv, actorul Razvan Fodor ajunge direct la catedra ca profesor de istorie, implicat intr-o relatie tumultoasa cu una dintre elevele sale, în filmul #SELFIE, care are premiera pe marile ecrane din 9 mai.
„M-am aricit putin cand am aflat ca personajul meu are o relatie cu o eleva. Sunt tata de fetita şi sunt destul de deschis la noutati, dar ma gandesc ca mai am 12-13 ani pana acolo. Daca e sa ma gandesc la povestea filmului din punct de vedere al fetei, premisa nu este greşita. Însa ca tata, mi se pare greşit. Şi e pacat! Cred ca o tanara ar trebui sa aiba mai multe relatii, sa isi topeasca toate indragostelile varstei.”, declara Fodor putin contrariat de controversa rolului sau.
In #SELFIE, profesorul de istorie are o relatie secreta cu Yasmine, o adolescenta rebela interpretata de Crina Semciuc, care isi ia prietenele si pleaca la mare in cautarea lui si a distractiei cu doar doua zile înainte de bacalaureat.
Fara aprobarea parintilor si fara prea multa planificare, Yasmine, Roxi si Ana ajung la mare, unde, in ciuda asteptarilor, bunadispozitia intarzie sa apara, iar accidentele se tin lant. Fara masina si bani in buzunar, adolescentele noastre rebele se mai confrunta cu o problema: trebuie sa ajunga la timp pentru sustinerea examenului de maturitate.
Alaturi de Crina Semciuc, protagoniştii nebuniilor de pe litoral mai sunt Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Levent Sali, Vlad Logigan şi Alexandru Calin. Tabara adultilor responsabili este alcatuita din actori titrati ca: Razvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Carmen Tanase si Florin Calinescu. Pe langa Razvan Fodor, alte interventii spectaculoase in film mai au: Mihaela Radulescu, Dan Chisu sau George Vintila.

Ce cred actorii Razvan Fodor si Crina Semciuc despre dinamica relatiei dintre profesor si eleva sa, dar si despre experienta de la filmari, puteți urmari accesand urmatorul material video:

O productie MediaPro Pictures şi Zazu Film, distribuita de Zazu Film, comedia romaneasca #SELFIE aduce distractia de la mare pe marile ecrane din tara, în premiera, din 9 mai. Filmul este regizat de Cristina Iacob.

V-a trezit curiozitatea? Ati vazut ce roluri joaca Alex Velea si Smiley?

Citește în continuare