Skip to content

Motivul pentru care Rege Jean Page paraseste serialul Bridgerton

La inceputul week end-ului internetul a luat foc odata cu vestea ca actorul Rege Jean Page interpretul Ducelui de Hastings, Simon Basset, din noua senzatie Netflix, Bridgerton nu va mai aparea in sezonul doi.

Acum au venit si completari – care in contextul in care foarte putin oameni de pe planeta stiau de existenta lui Page pana acum 6 luni – par amuzante cand vin cu ingrijorarea publcului ca actorul s-ar fi certat cu echipa de productie.

Intr-un interviu pentru Variety, Rege Jean Page a marturisit ca inca de la inceput contractul lui a fost pentru un singur an pentru ca asa este scenariul care are la baza cartile omonime: in care fiecare volum (acum sezon al serialului) e dedicat unuia dintre fratii Bridgerton.

Rege Jean Page a admis ca a stiut de la inceput ca e vorba doar de un sezon si a privit acest proiect ca pe o mini serie. Actorul a mentionat ca a avut un contract pentru un an care a inclus si partea de promovare a serialului si ca a vazut tot rolul sau ca o mica contributie la un proiect mai mare cu ramificatii ale personajelor mult mai mari decat propriul rol. El a asigurat publicul ca se va uita in continuare la noile sezoane ale serialului si ca ramane cu sufletul alaturi de intreaga echipa.

Sezonul urmator Bridgerton se va concentra pe fratele cel mareAnthony Bridgerton.

La momentul lansarii primului sezon foarte putini se asteptau ca Rege Jean Page sa aiba un asemenea impact la public. Echipa serialului si-a facut perfect treaba speculand simpatia generata de actor si instalandu-l chiar ca prezentator pentru o editie la Saturday Night Live, un rol pe care-l au de obicei artisti cu mai multi ani de expunere la nivel mare.

Reactia publicului la aflarea vestii ca Page nu va mai fi in serial a dus la interviuri exclusive pentru explicatii care evident cresc si ami mult notorietatea acestui proiect.

Urmatoarele proiecte ale actorului britanic de 31 de ani sunt The Gray Man, tot o productie Netflix, un thriller  cu Ryan Gosling si Chris Evans in rolurile principale, si in Dungeons & Dragons, partea a III-a, care va avea premiera anul viitor.

Citește în continuare