Skip to content

Regé-Jean Page din Bridgerton a fost desemnat cel mai frumos barbat din lume. Fata actorului a fost analizata cu ajutorul celor mai recente tehnici de cartografiere computerizata

Vedeta din Brigerton  Regé-Jean Page a fost considerat cel mai frumos barbat din lume, potrivit unei analize stiintifice

Actorul care l-a interpretat pe Simon Basset, ducele de Hastings in drama de epoca de la Netflix, a fost analizat in functie conform unei cercetari stiintifice antica, raportul grecesc de aur al frumusetii Phi, care masoara perfectiunea fizica.

Raportul de aur, despre care se stie ca il folosea Leonardo Da Vinci, este aproximativ 1,618 si e un numar care se obtine din analiza simetriei fetei cuiva pentru a determina cat de atractiv este perceput.

Folosind aceasta metoda straveche, Dr. Julian De Silva, un chirurg estetician a considerat ca Page, in varsta de 34 de ani, este cel mai frumos barbat analizat, cu 93,65%.

In urma lui a fost Chris Hemsworth, care a obtinut 93,53%, Michael B Jordan cu 93,46% si pe locul patru, cantaretul Harry Styles cu 92,30%.

Dr. De Silva a intocmit lista folosind cele mai recente tehnici de cartografiere computerizata si  o tehnologie folosita mult de esteticieni in activitatea lor zilnica

Explicand modul in care functioneaza procesul, doctorul a spus: „Aceste tehnici noi de cartografiere computerizata ne permit sa rezolvam unele dintre misterele legate de ceea ce face ca cineva sa fie perceput frumos din punct de vedere fizic, iar tehnologia este utila atunci cand planificam interventiile chirurgicale ale pacientilor.”

Regé a castigat datorita fetei sale de o frumusete clasica cu o distanta intre ochi aproape de perfectiunjea desenata de pictori pe vremuri.

„A avut cu usurinta cel mai mare punctaj pentru distanta dintre ochi, iar pozitionarea ochilor sai a obtinut, de asemenea, un punctaj ridicat. Buzele sale perfect conturate au obtinut, de asemenea, un punctaj ridicat, iar singura nota usor mai mica a fost pentru latimea si lungimea nasului” a explicat esteticianul.

E amuzanta vestea din perspectiva analizei si explicatiilor care spun cum s-au obtinut aceste numere care marcheaza proportiile intre anumite unghiuri ale chipului, dar analiza ii va aduce lui Page o nota de favorabilitate mare pentru rolurile viitoare.

Actorul, care inainte de Bridgerton era mai degraba specializat in teatru si lucra in Londra, are deja in lucru un film alaturi de Chris Pine, Dungeons & DraagonsS Honor Among Thieves,

Dupa primul sezon de Brigerton Page s-a mutat la Los Angeles si a jucat in The Grayman, un film de actiune unde a jucat alaturi de Ryan Gosling si Chris Evans.

Citește în continuare