Skip to content

Remember: BRUCE LEE + trailer film inspirat din viata lui

Bruce Lee ar fi implinit astazi 70 de ani! Nu stiu daca exista cineva care sa nu fi auzit de el sau care sa nu fi vazut cel putin un film cu maestrul artelor martiale. Bruce Lee a fost idolul tuturor copiilor si adolsecentilor din generatia mea si cred ca si din generatiile anterioare. Sigur cunoasteti macar o persoana care a incercat sa ii copieze miscarile. 🙂

Bruce Lee a revolutionat lumea artelor martiale si a deschis noi drumuri in industria cinematografica. A trait doar 32 de ani, indeajuns insa pentru a crea o legenda. A avut o viata fascinanta si bogata iar moartea lui ramane pana astazi un mister. Nu este de mirare ca s-au facut atatea filme si documenatre inspirate din viata lui.

Nu am sa incerc sa trec in revista realizarile sale, si nici filmele biografice. Chiar si acum, dupa 38 de ani de la moartea sa, viata lui continua sa fascineze si sa inspire noi subiecte cinematografice.

Ultimul film se numeste Bruce Lee, My Brother si este inspirat din povestirile lui Alex Lee, fratele lui Bruce Lee, care mai este inca in viata.

Regizorul Wai Man Yip spune ca a incercat sa fie cat mai fidel povestii lui Alex. Filmul ne prezinta familia si mediul in care a copilarit Bruce Lee, dar ne introduce si-n anii de adolescenta si in perioada de inceput a carierei sale cinematografice.

Bruce Lee este interpretat de Aarif Lee (este doar o coincidenta de nume) iar alaturi de el mai apar Tony Leung , Christy Chung , Jin Auyeung si Michelle Ye.

Filmul a avut premiera zilele astea in Hong Kong. La noi insa nu stiu cand sau daca o sa ajunga. Sa vedem posterul si primul trailer international al filmului Bruce Lee, My Brother:

Cum vi se pare actorul principal? Seamana sau nu? 🙂

Citește în continuare