Skip to content

Rihanna indracita

Nimic nu este mai frumos pentru o echipa de creativi – fotograf, stilist, make-up artist si hair stylist – decat sa lucreze cu o vedeta mare dispusa sa faca si sa experimenteze orice in materie de concept fotografic si moda. Este cazul noului pictorial indracit ce o are pe Rihanna protagonista.

 

Bad Gal RiRi is back!

De aceasta data intr-una dintre cele mai edgy reviste germane – TUSH – intr-un concept absolut inedit, cu o Rihanna mai indracita ca niciodata – un rock controversial cu par alb si sprancene imbatranite. Stim ca Rihanna nu se da inlaturi de la a se transforma – nu mai devreme de cateva saptamani am vazut-o imbelciugata si salbatica intr-o alta revista de moda – este fascinanta puterea ei de metamorfoza si ne uimeste de fiecare data cu ipostazele inedite sub care prinde forma. 

Pictorialul din Tush Magazine ne aduce o Rihanna cu par extra lung, alb, cap impodobit cu bijuterii statement, o imagine de diva si personaj de basm. Pentru ca Tush este una dintre revistele high-fashion ale germaniei, nici stilizarea nu s-a lasat mai prejos – avem asadar etichete de renume precum Maison Martin Margiela, Jan Taminiau Couture si Jimmy Choo. 

Dar, rasfoind galeria prea putin ne vom uita la haine si la piesele statement – accesorii maxi, aripi – ci la expresia Rihannei ce ne tintuieste in scaunele de birou si ne facineaza din spatele pixelilor. 

Iar apoi vedeti aici articolul cu RiRi imbelciugata si salbatica in W Magazine.

Citește în continuare

Whitney Houston revine live!

Se pare ca lansarile de albume ale artistilor care nu mai sunt printre noi devine un trend. Dupa Michael Jackson, casa de discuri si fostul manager al lui Whitney Houston…

Citeste mai mult