Skip to content

Rihanna indracita

  • envelope icon

Nimic nu este mai frumos pentru o echipa de creativi – fotograf, stilist, make-up artist si hair stylist – decat sa lucreze cu o vedeta mare dispusa sa faca si sa experimenteze orice in materie de concept fotografic si moda. Este cazul noului pictorial indracit ce o are pe Rihanna protagonista.

 

Bad Gal RiRi is back!

De aceasta data intr-una dintre cele mai edgy reviste germane – TUSH – intr-un concept absolut inedit, cu o Rihanna mai indracita ca niciodata – un rock controversial cu par alb si sprancene imbatranite. Stim ca Rihanna nu se da inlaturi de la a se transforma – nu mai devreme de cateva saptamani am vazut-o imbelciugata si salbatica intr-o alta revista de moda – este fascinanta puterea ei de metamorfoza si ne uimeste de fiecare data cu ipostazele inedite sub care prinde forma. 

Pictorialul din Tush Magazine ne aduce o Rihanna cu par extra lung, alb, cap impodobit cu bijuterii statement, o imagine de diva si personaj de basm. Pentru ca Tush este una dintre revistele high-fashion ale germaniei, nici stilizarea nu s-a lasat mai prejos – avem asadar etichete de renume precum Maison Martin Margiela, Jan Taminiau Couture si Jimmy Choo. 

Dar, rasfoind galeria prea putin ne vom uita la haine si la piesele statement – accesorii maxi, aripi – ci la expresia Rihannei ce ne tintuieste in scaunele de birou si ne facineaza din spatele pixelilor. 

Iar apoi vedeti aici articolul cu RiRi imbelciugata si salbatica in W Magazine.

  • envelope icon

Taguri:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *