Skip to content

Rihanna – salbatica si imbelciugata

Vestile despre Rihanna continua sa curga si ne surprinde cu nonsalanta cu care se transforma de la aparitie la aparitie, fiind acel tip de artista cu personalitate cameleonica si X Factor demne de invidiat. 

 

Pentru numarul de septembrie al revistei W Magazine, Rihanna se transforma intr-o fiara, o creatura salbatica ce traieste printre cele mai fioroase animale, imprumutandu-le din putere si dominandu-le. 
Invelita in piei de animale, purtand bijuterii statement masive asemuite triburilor Rihanna este de nerecunoscut. 

Mizand pe puterea expresiei si nu pe sex si nuditate, Rihanna este cover girl intr-un look tribal chic – una dintre tendintele sezonului dusa la extrem, intr-un mod caracteristic revistei, artistei dar si duo-ului fotografic Mert & Marcus. 

Dand curs titulaturii atribuite, aceea de the world’s wildest style icon, Rihanna este stilizata in piese vestimentare ce apartin colectiilor unor branduri si designeri importanti: Alexander McQueen, Michael Kors si Isabel Marant. 

Click prin galerie pentru intregul pictorial salbatic si aici vedeti primele inregistrari cu Rihanna si Eminem din turneul lor monstruos! 

Citește în continuare