Skip to content

Robert De Niro si John Boyega din Star Wars vor juca intr-un film despre Formula 1 si mafioti.

„The Formula” este titlul provizoriu al noii productii pe care Netflix o va lansa la jumatatea la acestui an. Ii va avea in rolurile principale pe Robert De Niro si John Boyega, cunoscut pentru rolul lui Finn din franciza „Star Wars”.

„The Formula” va fi scris, produs si regizat de Gerald McMurray prin compania sa, Buppie Productions.

McMurray a anuntat pe contul sau de Instagram noul proiect pe care l-a descris ca fiind „povestea unui barbat tanar din Detroit care devine o vedeta a curselor de masini internationale in lumea Formula 1 sub tutelajul mentorului sau care are legaturi cu mafia.”

Productia va fi primul film de asemenea anvergura bazat pe universul actual din Formula 1 de la „Bobby Deerfiled” cu Al Pacino din 1977.

Boyega va juca rolul soferului-vedeta care e nevoit sa lucreze pentru mafioti pentru a-si salva familia de numeroasele probleme pe care le are.

Gerald McMurray este cunoscut pentru productii precum ‘The First Purge’, ‘Burning Sands’ si ‘Fruitvale Station’.

De Niro a mai lucrat cu Netflix pentru mega-productia „The Irishman” care a fost nominalizata pentru 10 premii Oscar.

Dupa „The Irishman” in regia lui Martin Scorsese cu Al Pacino si Joe Pesci, De Niro isi va relua rolul de colaborator al mafiei in „The Formula”.

Recent, De Niro a terminat filmarile pentru „Wash me in the river” in care joaca alaturi de John Malkovich.

Intre timp, detinatorul a doua trofee Oscar pentru actorie va incepe filmarile pentru noua productie a lui David O.Russell cu Christian Bale si Margot Robbie in rolurile principale.

Urmeaza sa joace in „Killers of the Flower Moon”, regizat de Martin Scorsese cu Leonardo DiCaprio in rolul principal, in „Armaggedon Time” alaturi de Cate Blanchett, Anne Hathaway si Donald Sutherland, in „After Exile” care ii are in distributie pe Chloe Grace Moretz si Miles Teller si in noul proiect al lui Jonathan Jakubowicz cu Edgar Ramirez.

Recent, Boyega a aparut in „Red, White and Blue” din antologia „Small Axe” a lui Steve McQueen si se pregateste sa filmeze „They Cloned Tyrone” cu Jamie Foxx.

Intr-un interviu acordat publictatiei CinemaBlend, Boyega a povestit despre presiunea si limitele pe care le-a resimtit in cadrul francizei Star Wars: „e ca intr-o inchisoare de lux pentru un actor, mai ales cand iti doresti sa faci si altceva. Pentru ca in franciza, lucrezi la un singur personaj pentru multi ani iar lucrul acesta iti lasa alti muschi actoricesti nelucrati. Mi-am dorit sa fiu intr-o productie in care sa joc altfel de rol, o alta tipologie de barbat.”

In acelasi timp, popularitatea francizei Star Wars i-a adus lui Boyega faima si numeroase proiecte pe care le va lansa in curand. In prezent face parte din distributia a sase filme diferite: „Naked Singularity” care va fi lansat in 2021, „They Cloned Tyrone”, „The Test”, „The Formula”, „Rebel Bridge” si „Borderland”.

Netflix pregateste pentru 2021 alte doua lansari despre lumea curselor de masini: „The Crew” un film despre NASCAR care va aparea pe 15 februarie si un nou sezon al seriei „Drive to Survive” despre Formula 1.

Mai jos gasiti o lista a celor mai asteptate filme programate sa fie lansate pentru urmatoarele luni.

Citește în continuare