Skip to content

Robin Wright va regiza un episod din sezonul 4 al serialului Ozark. Actrita a mai regizat in trecut episoade din serialul House Of Cards, dar si filmul “Land”

Robin Wright si-a inceput cariera de regizor cu al doilea sezon din serialul House of Cards. A continuat apoi sa regizeze episoade din seriile cinsi si sase. Tot ea a interpretat rolul lui Claire Underwood in serial.

Tot Robin Wright a regizat si filmul “Land” in care a si interpretat personajul principal – Edee, o doamna care se retrage in salbaticie, intr-o cabana parasita din zona muntoasa a statului Wyoming, dupa ce isi pierde sotul si fiul cel mic.

Iata ce a declarat actrita despre Ozark: “Este unul dintre serialele mele preferate, inca de la inceputul lui. Imi place mult distributia si stilul serialului. Te face sa te gandesti – poate fi ceva mai sumbru decat House of Cards? Da, poate fi, serialul asta”, spune Robin Wright intr-o declaratie pentru Collider. “Sunt onorata ca pot regiza o mica parte din sezonul 4”, adauga actrita.

Robin Wright a povestit despre cateva detalii din spatele camerei. De exemplu, atunci cand a lucrat ca regizor pentru House of Cards a trebuit sa respecte anumite reguli de filmare. “Am putut sa folosim la filmare doar un anumit tip de lentile, nu am putut sa folosim camerele tinute in mana sau cele de tip steadicam”. In felul aceste, povesteste Robin Wright, a trebuit sa gaseasca modalitati prin care, pe de o parte, sa isi poata exprima felul ei de a regiza si, pe de alta parte, sa respecte regulile de realizare a serialului. Acum, facand parte din echipa din spatele camerelor serialului Ozark va trebui sa isi adapteze stilul propriu la stilul productiei.

Sezonul 4 al serialului Ozark va fi si ultimul, au anuntat reprezentantii Netflix. Sezonul va avea 14 episoade.

Primele informatii despre sezon arata ca din distributie va face parte si Bruce Davison, celebru pentru rolul jucat in seria X-Men. Cel mai probabi ultimul sezon din Ozak va putea fi vazut spre finalul anului 2021.

Din distributie vor face parte actorii Jason Bateman si Laura Linney, cei care interpreteaza rolurile principale din serial. Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, Felix Solis si Damian Young vor aparea de asemenea in sezonul 4 al Ozark.

Robin Wright a obtinut un Glob de Aur pentru rolul din „House of Cards”, un Premiu Satellite pentru activitatea din televiziune, si mai multe nominalizari la Premiile Emmy Primetime.

A lucrat ca model inca de la varsta de 14 ani, la Paris si in Japonia. Dupa terminarea liceului, s-a decis sa devina actrita si a primit un rol in telenovela „Santa Barbara” (1984) pentru care a fost nominalizata la Premiile Emmy Primetime.

In 1990 a jucat in productia „State of Grace”, unde l-a cunoscut pe actorul Sean Penn, cu care s-a casatorit devenind parintii a doi copii.

Dupa o perioada de pauza, a revenit la Hollywood intr-unul din cele mai bune roluri ale carierei sale, uimind prin interpretarea Tarei in fimul “The Playboys” (1992), urmand apoi sa primeasca o nominalizare la Golden Globe Awars in 1994, pentru rolul din blockbuster-ul „Forrest Gump” cu Tom Hanks.

Wright a jucat rolul lui Claire Underwood in „House of Cards”, serialul dramatic-politic american creat de Beau Willimon si produs pentru Netflix , care i-a adus premiul Globul de Aur pentru Cea mai buna actrita intr-o serie TV – Drama, in 2013, devenind astfel prima actrita care a castigat un Glob de Aur pentru un serial original online.

Actrita a primit sase nominalizari la premiile Primetime Emmy la categoria „Outstanding Lead Actress” pentru House of Cards (una pentru fiecare sezon) si doua nominalizari la categoria „Outstanding Drama Series” in 2016 si 2017, ca producator.

Aici puteti citi despre inca un proiect la care lucreaza in prezent artista.

Citește în continuare