Skip to content

Dupa V/H/S urmeaza S-VHS (teaser)

VHS este un horror tip found-footage care a avut premiera anul trecut la Festivalul de Film de la Sundance si care si-a castigat o multime de fani.

V-am tot batut la capul anul trecut cu horrorul V/H/S/. Asta pentru ca imi plac filmele horror si putine au reusit sa ma sperie asa cum a facut acesta. Este vorba de un found footage format din mai multe povesti terifiante, care mai de care mai interesante.

Filmul a avut succes de public dar a fost apreciat si de critici, asa ca nu e de mirare ca, la doar un an dupa aparitie, au lansat si-un sequel. S-VHS calca pe urmele primului film si va avea premiera tot in cadrul Festivalului de Film de la Sundance, care are loc luna aceasta.

Regizorii care se intrec in a ne speria de data aceasta sunt: Gareth Evans (The Raid), Timo Tjahjanto (Macabre) Eduardo Sanchez (The Blair Witch Project, Lovely Molly) si Greg Hale, Jason Eisener (Hobo with a Shotgun), Adam Wingard (You\’re Next) si debutantul Simon Barrett.

Avem si-un teaser, destul de promitator:

 

Cum vi se pare?

Ati vazut V/H/S? Nu-i asa ca este unul dintre cele mai reusite filme horror din 2012?

Citește în continuare

MANGO - pre-spring lookbook

YEYEYE! Motiv de bucurie pentru mine ca fashion editor cand vad ca apare un lookbook de sezon pentru un brand mare. Motivele sunt simple, cateva la numar: tendinte, key items,…

Citeste mai mult