Skip to content

Sam Smith castiga premiul criticilor la Brit Awards

  • envelope icon

Sam Smith, cel pe care l-am cunoscut datorita piesei La La La a producatorului Naughty Boy, a primit Critics Choice Award la Brit Awards. Acest trofeu este acordat inaitne de evenimentul oficial si reprezinta alegerea oamenilor din industria muzicala si din media.

Premiul e cu atat mai important cu cat prevesteste urmatorul artist de succes in muzica britanica, iar pana acum cei alesi nu au dat gres. Pe lista castigatorilor din anii trecuti se numara Emeli Sande, Jessie J, Ellie Goulding sau, cel mai recent, Tom Odell.

Naughty Boy este unul dintre cei mai promitatori producatori din noul val si are piese o multime de piese bune, chiar daca de referinta ramane La La La. Alaturi de colaboratoarea sa indelungata, Emeli Sande, a lansat Lifted, iar discul sau de debut Hotel Cabana, a fost foarte bine primit de critici.

Tom Odell, castigatorul de anul trecut, e un tanar talentat despre care puteti citi mai multe aici. Editia de anul viitor a Brit Awards se anunta interesanta, dar detaliile le gasiti aici, chiar daca nominalizarile inca nu au fost anuntate.

Cum vi se pare alegerea criticilor? Sunteti de acord cu ei?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *