Skip to content

Sandra Bullock si Ryan Reynolds revin intr-un nou film romantic, „Lost City of D”, produs chiar de actrita

In ultimii ani, Sandra Bullock a fost vazuta planificand jafuri in „Ocean’s 8” si supravietuind apocalipsei din „Bird Box”, dar acum se pare ca se intoarce la genul romantic. „Lost City of D”, un nou film in curs de dezvoltare ar putea sa o aduca din nou alaturi de Ryan Reynolds, co-starul din filmul „The Proposal” din 2009.

Sandra Bullock va produce si va juca in filmul de comedie/actiune romantica „Lost City of D”, pentru Paramount Pictures, in stilul peliculei „Romancing The Stone” din 1984 cu Michael Douglas, Kathleen Turner si Danny DeVito. Actiunea viitoarei pelicule prezinta o autoare de romane de dragoste care descopera ca un oras fictiv despre care scrisese este real, determinand-o sa porneasca intr-o calatorie riscanta pentru a gasi orasul.

„Lost City of D” va fi regizat de Adam si Aaron Nee, iar scenariul va fi scris de Dana Fox, fiind bazat pe ideea lui Seth Gordon, regizorul productiei „Horrible Bosses”.

Bullock produce filmul prin intermediul companiei sale Fortis Films, iar Gordon prin Exhibit A impreuna cu Liza Chasin si 3dot Productions.

Cunoscuti sub numele de Nee Brothers, regizorii au surprins publicul de-a lungul timpului cu productii precum „Band of Robbers” din 2015 si „The Last Romantic” din 2006. De asemenea, acestia au regizat si videoclipuri muzicale pentru A Fine Frenzy si Terrene.

Sandra Bullock a fost cea mai bine platita actrita din lume in anii 2010 si 2014. In 2010, aceasta a fost inclusa pe lista celor mai influente 100 de persoane din lume a publicatiei Time. Actrita a debutat cu un rol minor in thriller-ul „Hangmen” (1987). Au urmat apoi filmele de actiune „Demolition Man” (1993) si „Speed” (1994).

Bullock a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita pentru rolul din „The Blind Side” si a fost nominalizata la aceeasi categorie pentru interpretarea personajului din „Gravity”, thriller-ul stiintifico-fantastic din 2013, regizat de Alfonso Cuarón.

In „Gravity”, Sandra Bullock impreuna cu George Clooney sunt doi astronauti americani care au ramas blocati in spatiu dupa distrugerea navei lor spatiale si incearca sa revina pe Pamant. Filmul a avut premiera la cea de-a 70-a editie a Festivalui de Film de la Venetia si a fost lansat in cinematografe pe 4 octombrie 2013 pentru a coincide cu inceputul Saptamanii Spatiale Mondiale.

Interpretarea lui Leigh Anne Tuohy din drama biografica „The Blind Side” din 2009 i-a adus si un Glob de aur pentru cea mai buna actrita, cat si premiile Screen Actors Guild si Critics’ Choice Movie.

In 2018, Bullock a produs si a jucat in filmul horror „Bird Box” pentru Netflix. De asemenea, a interpretat-o pe Debbie Ocean in continuarea comediei „Ocean’s 8” din 2018. Actrita a mai putut fi vazuta in „The Heat”, „Our Brand Is Crisis” si in filmele „Miss Congeniality”.

„The Proposal”, care a avut premiera in 2009, a fost o comedie romantica cu Sandra Bullock in rolul principal care isi forteaza asistentul, interpretat de Ryan Reynolds, sa se casatoreasca cu ea pentru a putea ramane in Statele Unite, ca sa nu fie deportata in Canada. Filmul a primit recenzii bune si a fost un succes masiv, castigand peste 300 de milioane de dolari la box-office-ul global.

Citește în continuare