Skip to content

Airbnb ofera un sejur gratuit la cabana lui Mos Craciun din Laponia, cu zbor dus-intors inclus. Va puteti inscrie si din Romania, norocosii primesc trei nopti de cazare cu mic dejun si cina si vor lucra alaturi de elfii Mosului.

Daca sunteti in cautarea unei destinatii de vacanta pentru Craciun, in care sa va imersati complet in atmosfera magica a sarbatorilor de iarna, puteti participa la cursa organizata de Airbnb care ofera un sejur gratuit intr-unul din cele mai frumoase locuri din lume in aceasta perioada.

Compania americana a anuntat recent ca Oficiul Postal al lui Mos Craciun din Laponia, Finlanda este disponibil pentru rezervari incepand cu 11 decembrie, iar cativa norocosi pot petrece trei nopti gratuite in Satul lui Mos Craciun din Rovaniemi. Oaspetii vor avea incluse micul dejun si cina pentru fiecare zi, cat si zboruri gratuite dus-intors de la aeroportul Heathrow din Londra la Rovaniemi.

Sejurul inedit vine la pachet cu cateva ore de munca alaturi de spiridusii lui Mos Craciun. Elfii au nevoie de ajutor pentru a citi cele peste 30.000 de scrisori care ajung la oficiul postal din Laponia. 

Datorita perioadei aglomerate si a numarului din ce in ce mai mare de scrisori, spiridusii sunt complesiti de munca si le ofera unor norocosi oportunitatea de a-i ajuta si a citi scrisorile adresate lui Mos Craciun de la copii din toata lumea. Potrivit anuntului de pe Airbnb, vizitatorii sunt invitati sa experimenteze bucuria sarbatorilor la Cercul Arctic in timp ce devin ajutoarele Mosului.

Oaspetii vor locui in cabana din apropierea oficiului postal al lui Mos Craciun. Elfii au transformat o camera si au decorat-o corespunzator pentru Craciun cu mobilier traditional din Laponia, accesorii si toate facilitatile necesare. In plus, viitoarele ajutoare ale lui Mos Craciun vor beneficia si de uniforma corespunzatoare de elf. 

Vizitatorii vor participa si la un curs intensiv de „ce inseamna sa fii elf” si vor lucra cu echipa lui Mos Craciun la sortarea scrisorilor primite si la crearea listei de copii buni si copii rai. 

Printre sarcinile de care se vor ocupa novicii se numara golirea cutiilor postale si stampilarea corespondentei speciale care ajunge la Cercul Artic inainte de a ajunge in mainile lui Mos Craciun. La finalul programului de munca, vizitatorii vor fi rasplatiti cu mese traditionale finlandeze, calatorii cu snowmobil-ul prin padurile din Laponia, o excursie pentru a descoperi Aurora Boreala si sesiuni traditionale de sauna.

Sejurul va fi disponibil pentru o noapte la Cabana lui Mos Craciun si alte doua nopti la o alta cabana din Rovaniemi, tot in Satul lui Mos Craciun. Cei interesati pot solicita o rezervare gratuita pentru perioada 18-21 noiembrie, iar lista se deschide luni, 11 decembrie la ora 12:00 (ora Romaniei). 

Potrivit recomandarilor din anunt, vacanta este potrivita pentru doi adulti si doi copii cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani. Sejurul nu se rezerva pe baza de concurs, ci pe principiul de primul sosit, primul servit. De asemenea, zborurile gratuite dus-intors sunt oferite numai de pe aeroportul Heathrow din Londra, calatoria pana acolo se afla in responsabilitatea vizitatorilor. 

Anuntul de pe Airbnb si regulile sejurului pot fi accesate aici

Citește în continuare