Skip to content

Vedeta din Beverly Hills, 90210 si Charmed, Shannen Doherty, a aratat imagini socante din momentele tratarii cancerului la creier. Actrita a fost diagnosticata cu cancer la san in urma cu 8 ani si parea ca boala e in remisie.

Shannen Doherty spune ca cancerul la san cu care a fost diagnosticata prima data in 2015 s-a raspandit la creier si a impartasit un videoclip emotionant in care descrie teama pe care o are in timp ce urmeaza un tratament.

Actrita in varsta de 52 de ani, cunoscuta mai ales pentru Beverly Hills, 90210 si Charmed, a scris pe pagina sa de Instagram ca o tomografie computerizata din ianuarie „a aratat metastaze in creierul meu”.

Luni, ea a distribuit pe Instagram un videoclip socant si emotionant despre care a spus ca infatiseaza „procesul de a fi echipat pentru masca pe care o porti in timpul iradierii creierului”, pentru ca o zi mai tarziu sa publice un videoclip in care este supusa primei runde a tratamentului cu radiatii.

„Teama mea este evidenta”, a scris Doherty. „Sunt extrem de claustrofoba si se intamplau multe lucruri in viata mea”.

Doherty a depus in aprilie cererea de divort de sotul ei de 11 ani, fotograful Kurt Iswarienko.

„Sunt norocoasa, deoarece am doctori grozavi precum Dr. Amin Mirahdi si tehnicienii extraordinari de la Cedars-Sinai”, a scris Doherty in postarea sa de pe Instagram. „Dar exista aceasta teama uriasa. Tulburarea. Momentul in care s-a intamplat totul. Asa poate arata cancerul”.

„Hot Seat” film trailer Mel Gibson Shannen Doherty

Doherty a fost diagnosticata cu cancer la san in 2015, dar dupa ce a urmat un tratament, acesta a intrat in remisie pana in 2017. Cu toate acestea ea a anuntat, in urma cu 3 ani, intr-un interviu pentru o televiziune americanaca a revenit ca fiind un cancer in stadiul 4.

Actrita a lucrat de cand a fost diagnosticata, spunand ca a stiut despre diagnostic atunci cand a filmat rebootul 90210, difuzat de Fox in 2019. De asemenea, ea a filmat rebootul Heathers pentru TV Land la sfarsitul anului 2016 si mai multe proiecte Lifetime.

Citește în continuare