Skip to content

Shawn Mendes si Justin Bieber au lansat „Monster”, o piesa despre cum societatea pune vedetele pe piedestal.

Justin Bieber continua seria melodiilor in care povesteste despre cat de greu ii este sa traiasca in lumea reflectoarelor si a publicului care ii critica fiecare miscare cu „Monster”, o colaborare cu Shawn Mendes.

Single-ul este lansat direct cu videoclip si va fi inclus pe albumul „Wonder” pe care Mendes il va lansa in curand.

Mendes a scris melodia impreuna cu Bieber si a spus ca: „Este despre cum societatea pune vedetele pe un piedestal si se uita la ele cum cad si pare ca a devenit o distractie a oamenilor. Si e greu.”

Mendes i-a povestit lui Zane Lowe in emisiunea pe care o are pe Apple Music despre cum s-a intamplat colaborarea cu Bieber: „Veneam dupa cateva cantece foarte mari si eram condus de ego si mi se parea ca nu e tocmai bine, nu e corect. Cantecul astepta sa iasa din mine pentru ca mesajul a rezonat mereu cu mine. A venit la momentul potrivit pentru ca incepusem relatia de prietenie cu Justin de vreo trei luni asa ca l-am sunat si i-am spus ca am cantecul care merge in directia in care trebuie.”

Colaborarea dintre Mendes si Bieber formeaza un cerc inchis in cariera artistului. Shawn a declarat ca s-a apucat de cantat fiind inspirat de „One Time”, single-ul lui Justin din 2010: „Aveam 9 ani cand a lansat One Time. Pentru mine, el era ca un Elvis. Asa ca a fost foarte special sa pot sa vorbesc cu el, sa avem conversatii umane si sa ajungem la un adevar valabil pentru amandoi. Este despre experienta umana, la final.”

Bieber a lansat luna trecuta un single cu un mesaj similar: „Lonely” despre cat de greu i-a fost sa se maturizeze in timp ce lumea intreaga ii judeca fiecare greseala si il condamna pentru imperfectiuni sau ilegalitatile comise.

„Monster” face parte de pe albumul „Wonder” pe care Shawn Mendes il va lansa pe 4 decembrie.

Va include melodia care da titlul albumului si va fi precedat de un documentar care va fi disponibil pe Netflix incepand cu 23 noiembrie. Productia va urmari traseul lui Mendes din copilarie pana in momentul in care a ajuns sa cante pe stadioane pline cu fani care ii fredonau fiecare melodie.

Citește în continuare