Skip to content

Shia LaBeouf, Tom Hardy si Gary Oldman in LAWLESS (trailer)

A aparut primul trailer al unui film de care vom tot auzi anul aceasta, si nu doar pentru ca este prezent in competitia de la Cannes ci si pentru actori, regizor sau pentru scenarist.

Este vorba de filmul Lawless, regizat de John Hillcoat (The Road, The Proposition) si scris de unul dintre cei mai buni artisti ai zilelor noastre- muzicianul-actorul-scriitorul-poetul Nick Cave. Povestea nu ii apartine in totalitate ci este inspirata din romanul The Wettest County in the World scris de Matt Bondurant. Nick Cave nu se afla la prima coloborare cu John Hillcoat , cei doi australieni mai avand in comun si filmele The Proposition sau Ghost… of The Civil Dead. Daca ma uit mai bine atat la echipa cat si la distributie imi dau seama ca filmul a strans o gasca de australieni valorosi precum Guy Pierce, Noah TaylorMia Wasikowksa si bineinteles Nick Cave si John Hillcoat.

Lawless are ca punct de pornire povestea adevarata a celor trei frati Bondurant care fac afaceri cu bautura de contrabanda in timpul Prohibitiei.  

In distributie apar Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jessica Chastain, Guy Pearce, Gary Oldman, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Dane DeHaan si Noah Taylor.

Cum va spuneam deja, Lawless va avea premiera la Festivalul de film de la Cannes iar apoi va intra pe marile ecrane incepand cu data de 31 august. Il asteptam si pe la noi!

Citește în continuare