Skip to content

Smiley va sustine cel mai mare concert al sau din ultimii 2 ani. Va avea loc pe 31 mai la Sala Polivalenta din Bucuresti, biletele au fost puse deja in vanzare.

Dupa mai bine de 2 ani, Smiley va sustine un concert ca in vremurile pre-pandemice. Artistul se va intalni cu publicul sau la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe 31 mai, de la orele 20:00.

Ideea concertului a aparut in mod spontan pe pagina de Facebook a lui Smiley si s-a transformat in realitate la incurajarea fanilor lui, prin comentariile de sustinere ale celor care fac parte din comunitatea lui online. Parcursul de la idee la organizare si punerea in vanzare a biletelor a durat mai putin de 10 ore.

Totul a pornit de la o postare nostalgica pe care Smiley a facut-o pe pagina sa de Facebook in momentul in care a urcat o poza de la concertul sau din 2019 de la Sala Polivalenta, cu un mesaj de dor si de dorinta de a retrai un asemenea moment dupa mai bine de 2 ani de pauza. Pe langa reactiile empatice ale fanilor sai, s-a strecurat un comentariu al organizatorului concertului din 2019, Sublime, care i-a facut live, pe facebook propunerea lui Smiley de a repeta experienta in 2022.

Ulterior, s-au alaturat acestui joc online si cei de la platforma iabilet pentru a A fost doar scanteia care a aprins dorinta celor din industria de evenimente de a se reintoarce la normalitate si a iubitorilor de muzica de a se bucura din nou de muzica live. Au aderat la idee live si cei de la platforma iabilet pentru a pune in vanzare evenimentul, cei de la HaHaHa Production care au realizat rapid grafica afisului de anunt al concertului, dar si partenerii media din 2019 care si-au manifestat sustinerea si pentru concertul din 2022. 

Astfel, s-a concretizat reintalnirea lui Smiley cu publicul din Bucuresti. Biletele la concertul din 31 mai pot fi cumparate de aici, momentan preturile earlybird oscileaza intre 70 pentru un bilet in picioare, pe terenul din fata scenei si 256 de lei pentru un bilet VIP.

Smiley a declarat ca „Pentru orice artist o intalnire live cu publicul este ca o intalnire fata in fata cu cea mai mare iubire a vietii lui. Concertul din 31 mai, de la Sala Polivalenta, este pentru mine picatura de apa vie dupa un drum luuung, de doi ani, prin arsita. Poate credeti ca exagerez, dar nu cred ca exista artist care sa se simta intreg doar facand muzica si comunicand pe retelele sociale, pur si simplu e ca o declaratie de dragoste pe care nu o poti face live, ca sa primesti si raspunsul, iti lipseste elementul esential, schimbul de emotii, de reactii, esti mereu in cautarea sufletului de la capatul celalalt al dialogului. Iata ca aceasta asteptare se termina si este inlocuita la fel de intens, recunosc, de pregatirea pentru marea reintalnire care si ea este generatoare de emotii uriase. Va invit la poate cea mai asteptata si dorita intalnire artistica a ultimilor doi ani din cariera mea!”

Smiley este unul dintre cei mai populari artisti pop roman din ultimii 20 de ani, fiind responsabil de schimbari majore in modul in care este creata muzica romaneasca.

Smiley s-a lansat alaturi de trupa Simplu alaturi de care a lansat cinci albume premiat cu Discuri de Aur, dupa care s-a indreptat catre o cariera solo. A lansat 4 albume: „In lipsa mea” in 2008, „Plec pe Marte” in 2010, „Acasa” in 2013 si „Confesiune” in 2017 si a avut zeci de hituri in top 10 in clasamentele radiourilor romanesti. De-a lungul timpului a jonglat cu diferite stiluri muzicale, de la pop la soul, funk, r’n’b si hip-hop iar in ultimii ani s-a indreptat spre muzica veche romaneasca.

Cariera lui Smiley a stat sub semnul colaborarii si a dezvoltat si promovat constant ideea unei fratii a muzicienilor prin colectivul HaHaHa Production. A strans in jurul sau o echipa de artisti si producatori talentati alaturi de care a creat si a lansat proiecte precum Sore, Feli, Cabron, Paul Damixie, Radio Killer, Alex Velea, Don Baxter, Dorian sau Silviu Pasca. 

Citește în continuare