Skip to content

Special Urban, Playlist motivational: Cosmin Dominte

Urban.ro publica in fiecare zi in aceasta perioada de carantina playlist-uri motivationale oferite de actori, regizori, muzicieni.

E felul in care, impreuna cu artistii, incercam sa va oferim nu doar cateva clipe in plus de relaxare si de a vedea/asculta si altceva decat stirile zilnice, ci si o alta cale prin care sa-i descoperiti pe artistii pe care-i vedeti pe scene sau pe ecrane.

Acum este momentul actorului Cosmin Dominte pe care il cunoasteti si sub numele Jazz8.

Cand nu canta sub numele Jazz 8, il puteti intalni alaturi de baietii din The Bridge Committee.

L-ati intalnit in Las fierbinti, dar si pe marile ecrane (“Closer to the moon”, regia Nae Caranfil) si pentru ca e un foarte bun vorbitor de limba engleza il puteti vedea in multe dintre filmele straine care s-au produs si in Romania. Cel mai recent este The Asset (filmul cu Michael Keaton, Samuel L Jackson si Maggie Q, regizat de Martin Campbell si co-produs cu Frame Film, pentru partea din Romania), un film in care – la anul – veti avea surpriza sa descoperiti multi alti actori romani tineri in roluri foarte importante.

Pe Cosmin Dominte il veti putea sa-l vedeti la Teatru National din Bucuresti in Papagalul Mut, in regia lui Nae Caranfil, in “Hotel Europa”, regia Andrei Raicu si in Revizorul, regia Felix Alexa.

Il puteti descoperi cantand si pe canalul lui de youtube, aici.

Iata playlistul sau motivational.

1. James Browns – Papa’s got a brand new bag

2. Red Hot Chilli Peppers – Can’t stop.

3. Fugees – Vocab

4. Curtis Stigers & The Forest Rangers – John The Revelator

5. Yelawolf – Daylight

Citește în continuare