Skip to content

Special Urban, Playlist motivational: Madalina Craiu

Invitata noastra pentru aceasta duminica dimineata la playlist motivational Urban.ro este o actrita foarte versatila: Madalina Craiu.

Cei mai multi dintre voi o stiu drept Magda, fiica lui Relu din Umbre, o punkista cu probleme emotionale care a trecut printr-o pierdere de sarcina.

Un rol greu si solicitant pentru Madalina Craiu (facut cand abia terminase facultatea de actorie) care nu este, dincolo de scena sau ecran, o personalitate asa de intunecata.

Madalina e in aceste zile nominalizata la premiile Gopo pentru cel mai bun rol secundar pentru personajul sau din fimul MO, unde e o studenta care e martora unei agresiuni fizice a unui profesor (Razvan Vasilescu) asupra prietenei ei (Dana Razboiu). E una dintre castigatoarele Galei Hop care premiaza tinerii actori din toata tara, intr-un concurs tematic anual, asemanator cu un examen de admitere/absolvire.

In teatru ati putut sa o vedeti in productii independente – “Paravan. 2 telefoane”, regia Matei Lucaci-Grunberg, „Steaua fara nume”, regia Victor Ioan Frunza la Centrul Cultural pentru UNESCO “Nicolae Balcescu”. Cand se reiau stagiunile la teatre puteti sa o vedeti in Amadeus, la Teatrul Metropolis (regia Vistor Ioan Frunza), in “Sta sa ploua” la Green Hours ( regia Lia Bugnar), “Libreto Solitudine” la Green Hours

Ca fapt divers, e fiica de arhitecti si are o structura foarte matematica; a terminat Liceul Vianu, unul dintre cele mai bune licee de matematica/ informatica din Bucuresti si din tara.

Iata playlistul propus de Madalina Craiu

Yeah, Yeah, Yeahs – Heads Will Roll 

Junior A – Sleep Machine

Pongo – Kuzola 

Exotica – Une miss s’immisce 

alt-J – Deadcrush

Citește în continuare