Skip to content

Special Urban, Playlist motivational: Marius Matache

In saptamana in care am lansat proiectul #SprijinaAfacerileLocale, va prezentam un muzician – care de fapt e doctor in chimie – si care a facut din muzica folk un business secundar in viata lui.

Marius Matache este invitatul nostru de astazi, un folkist care are doua albume la activ, ambele realizate pe banii lui, cu strategia lui de marketing si de vanzare: Hoinar in Piata Matache si Alchimie.

E autorul Imnului Nationalei al Romaniei de rugby, a facut parte din echipa Teatrului Masca in calitate de statuie vivanta si si-a organizat singur 2 turnee nationale, unul cu 11 orase, altul cu 15 orase.

Cand nu canta folk – care e o pasiune pentru el – e cercetator la Facultatea de Geografie, fiind la baza doctor in chimie.

Marius Matache e unul dintre cele mai bune exemple de la care puteti invata in aceste zile: si-a urmat visul, chiar daca i-a fost infinit de greu si, pe drum, a construit si pentru comunitatea in care activeaza: a creat site-ul https://www.foreverfolk.com/ care e o punte de legatura intre toate festivalurile de profil.

Ii puteti asculta muzica aici https://www.youtube.com/user/mariusmatache

Iata playlistul motivational pe care ni-l propune

Gregory Porter – Holding on

Mark Knopfler – Postcard from Paraguay

Sting – Shape of my heart

Eivor – Bridges

Nicu Alifantis – Cantec pentru ea  

Pink Floyd – High hopes

Peter Gabriel – Blood of Eden

Suzanne Vega – Queen and the soldier

Adele – Make you feel my love

Vika Mahu – Dor de tine, dor

Citește în continuare