Skip to content

Special Urban, Playlist motivational: Mirela Oprisor

Urban.ro impreuna cu prietenii actori, regizori, muzicieni va prezinta de doua ori pe zi un playlist motivational cu piese care au un mesaj special si care va sunt dedicate de un actor anume.

Ca spectatori, suntem obisnuiti sa luam de la artisti ceea ce avem nevoie – mereu sa ne binedispuna, iar ei, generosi, fac asta pentru noi si in situatii de carantina sau mai dificile.

Invitata din aceasta dimineata este actrita Mirela Oprisor.

Pentru publicul foarte larg, ea e interpreta personajului vedeta din Las Fierbinti, Aspirina, un personaj devenit iconic in Romania. Dar dincolo de acest rol, Mirela Oprisor mai are multe performante in teatru sau film care au fost foarte apreciate atat de public cat si de critici.

A fost unul dintre personaje principale in filmul „Marti, dupa Craciun” (regizat de Radu Muntean), iar un monolog pe care-l are in acest film, e o secventa – din nou de referinta – pentru industrie. Pentru rolul din „Marti, dupa Craciun” a primit premiul Gopo pentru cea mai buna actrita in rol principal.

O puteti vedea la teatru – la Metropolis in „Un tramvai numit dorinta”, unde o joaca pe Stella, rol pentru care a primit o nominalizare la premiile UNITER pentru cea mai buna actrita in rol secundar.

O mai puteti vedea in „Ivanov” la Bulandra in regia lui Andrei Serban, dar si intr-o serie de comedioare dulci amare in productie independenta cu trupa care ii mai are in componenta pe Medeea Marinescu, Diana Roman, Marius Manole si Vlad Zamfirescu.

Ce nu stiti despre ea este rigoarea si disciplina ei, modul in care ia in serios orice provocare profesionala. Chiar si pentru acest playlist s-a gandit mult ca sa aiba piese cu mesaj care sa incurajeze audienta.

Noi, o parte din redactia Urban.ro, am ras avertizand-o ca daca am fi rugat-o sa ne spuna repede 5 titluri de carti faine de citit, ne-ar fi dat 10 pe loc, fara sa se mai gandeasca.

Iata piesele din playlistul motivational al Mirelei Oprisor

USA for Africa-We are the world
Bruce Springsteen- Dancing in the dark
Gianna Nannini & Edoardo Bennato- un’estate italiana-word cup song 1990
Starship- Nothing’s gonna stop us now

Celine Dion- I’m alive

Citește în continuare