Skip to content

Special Urban, Playlist motivational: Stefan Iancu

Playlistul motivational cu care incepem saptamana ne este oferit de unul dintre copiii minune din cinematografia romaneasca: Stefan Iancu.

Pe Stefan il stiti in aceste zile din serialul Vlad, unde e fratele cel mic al personajului principal – Razvan Anutei se numeste personajul lui, dar el face actorie de la 4 ani si are in palmares foarte multe filme si in Romania, si internationale.

A fost actorul din rolul principal din filmul „Un pas in urma serafimilor” (regia Daniel Sandu), rol care i-a adus premiul pentru cel mai bun actor in rol principal, dar si cel mai bun debut.

Inca din liceu a jucat in filme ca „Pu-239” cu Oscar Isaac, „Born to Raise Hell” cu Steven Seagal , „Walking with the Enemy” cu Ben Kingsley sau in „Kyra Kiralina” (regia Dan Pita ), „Amintiri din epoca de aur” (regia Cristian Mungiu).

Si e inca student la UNATC; a studiat inainte la Colegiul George Cosbuc din Bucuresti (in caz ca vreti sa urmeze si copiii dvs o cariera atat de impresionanta ca a lui – nu are nici 23 de ani impliniti!).

Ca fapt divers, fratele lui mai mic, Bogdan, e cel care a avut rolul principal in filmul “Oh, Ramona”. Iar unul dintre actorii pe care-i admira foare mult e Vlad Ivanov, cel care a fost personajul principal negativ in “Un pas in urma serafimilor” .

In plus, primul rol – cel de la 4 ani, a fost o figuratie speciala intr-un film cu Keira Knightley.

Iata playlistul propus de Stefan Iancu.

Joey Bada$$ – Devastated

Crazy Town – Butterfly

Foster the People – Pumped Up Kicks

Eage Eye Cherry – Save Tonight

Owl City – Fireflies

Citește în continuare