Skip to content

Special Urban, Playlist motivational: Theodor Soptelea

Cel care ne propune playlistul motivational din aceasta seara are o poveste demna de un film, sau de un speech foarte puternic la… Oscar.

Din liceu a ajuns direct intr-un rol principal intr-un serial la HBO. Theodor Soptelea este invitatul nostru din aceasta seara.

Desi de obicei nu mentionam varsta invitatilor, acum facem o exceptie: Theodor are 21 de ani, abia implinise 18 ani cand a jucat in Valea Muta la HBO (alaturi de Vlad Balan cu care va veti intalni in zilele viitoare), iar intre timp e angajat la Teatru de Stat din Constanta si e in anul III la UNATC, la actorie.

In liceu a facut parte din DramaClub o trupa de teatru din scoala in care a invatat in Botosani. Rolul Harap Alb la festivalul liceenilor Ideo Ideis (initat de Alexandru Ion, al carui playlist il puteti  descoperi aici) l-a facut remarcat in fata directorului de casting Domnica Carciumaru care l-a propus pentru serial.

Intre timp a jucat in „Voyagers”, un SF care ii are in rolurile principale pe Colin Farrell, Tye Sheridan si Lily Rose Depp care s-a filmat in Romania si care va avea premiera anul viitor.

Iata playlistul lui Theodor Soptelea.

Red Hot Chili Peppers – Aeroplane [Official Music Video]

Norah Jones – Sunrise

NCTK – Moravuri

Rosalía – „Di Mi Nombre” Live | MTV EMA 2019

Rage Against The Machine – Bombtrack

Citește în continuare