Skip to content

Spectacolele Cirque du Soleil pot fi vizionate online gratuit

Cirque du Soleil ne pune la dispozitie cele mai spectaculoase show-uri avand oportunitatea de a viziona mai aproape ca niciodata fiecare miscare a celor mai talentati acrobati, contorsionisti si gimnasti din lume. In fiecare vineri seara de la ora 20.00 puteti urmari gratuit un spectacol Crique du Soleil

Pe langa cele 60 de minute speciale de spectacol puteti rasfoi o selectie de momente muzicale si imagini video pe canalul YouTube Cirque du Soleil

Compania de circ din Montreal, a lansat un canal online numit Cirque Connect, unde toata lumea poate urmari spectacole saptamanale din confortul propriei case, fara a plati un ban. In fiecare vineri, Cirque du Soleil ofera tuturor posibilitatea de a viziona timp de 60 de minute cele mai incredibile acrobatii in data de 3 aprilie fiind transmise momente din spectacolele Amaluna, VOLTA si Bazzar. Daca doriti sa urmariti continutul la un alt nivel, captivant si inovator si dispuneti de o pereche de ochelari VR, spectacolele pot fi vizionate si cu ajutorul acestei tehnologii.

Puteti viziona spectacolele Cirque du Soleil accesand platforma www.cirquedusoleil.com/cirqueconnect, acestea fiind pastrate ulterior pe pagina lor de Youtube.

Istoria Cirque du Soleil a inceput in 1984 de la un grup de 20 de artisti de strada

Compania este fondata de fostii interpreti de strada Guy Laliberté si Gilles Ste-Croix. Prima lor productie oficiala Le Grand Tour du Cirque du Soleil a avut un succes in 1984, iar dupa ce si-a asigurat un al doilea an de finantare, Laliberté l-a angajat pe Guy Caron de la Scoala Nationala de Circ pentru a putea produce show-uri originale. Absenta animalelor, abordarea teatrala si spectacolele insotite de costume si povesti impresionante au facut din Cirque du Soleil noul circ contemportan „nou cirque”.  Compania are aproximativ 5.000 de angajazi, peste 1.200 din acestia provedind din 50 de tari diferite. Au sustinut pana in prezent spectacole in peste 300 de orase de pe sase continente.

Citește în continuare