Skip to content

Spotify si compania aeriana easyJet iti recomanda o vacanta in functie de muzica pe care o asculti. Optiunea Listen&Book ofera si posibilitatea de a vedea informatii despre concertele din destinatiile alese

Spotify si easyJet au facut echipa pentru a-i ajuta pe calatori sa descopere noi destinatii turistice, in functie de playlist-ul pe care il asculta. Cu noul instrument Listen & Book, ascultatorii pot gasi sugestii pentru urmatoarea lor vacanta in Europa.

Daca din lista de melodii pe care le ascultati sunt acorduri calme, poate o vizita in locurile in care se poate vedea aurora boreala din Islanda este o optiune, sau poate o plimbare prin gradinile botanice din Lisabona. Daca va plac acordurile mai rebele, o vacanta la ski pe un vulcan sicilian sau o noapte alba petrecuta pe strazile Barcelonei sunt variante care sa va faca placere.

Totodata, Listen&Book ofera si posibilitatea de a vedea diferite informatii despre destinatiile locale de concerte, astfel incat sa puteti experimenta scena muzicala in timp ce va aflati in oras.

Pentru a descoperi destinatiile in functie de genul muzical preferat, utilizatorii si iubitorii de muzica trebuie sa-si conecteze contul Spotify prin website-ul Listen & Book.

Din seria experientelor muzicale interesante propuse de Spotify face parte si noul hub unde se pot asculta coloane sonore, melodii si podcasturi ale productiilor Netflix ca Stranger Things, La Casa De Papel, Narcos: Mexico sau Bridgerton.

Platforma de streaming muzical Spotify a creat Netflix Hub, care va contine liste de redare din seriale ale platformei precum Stranger ThingsLa Casa De PapelNarcos: MexicoOuter BanksSquid Gametick, tick…Boom! BridgertonCowboy BebopVirgin RiverOn My Block si multe altele.

De asemenea, si podcast-urile Netflix vor fi disponibile integral pe noul hub, unde publicul poate asculta Okay, Now ListenNetflix Is A Daily Joke,10/10 Would RecommendYou Can’t Make This Upsau povestile legate de The Crown: The Official Podcast si Behind the Scenes: Shadow and Bone, printre altele.

Si alte experiente muzicale vor face parte din noua platforma de streaming, inclusiv un album imbunatatit pentru filmul western-ul „The Harder They Fall”, care ofera fanilor o privire din culise asupra crearii coloanei sonore conduse de Jay-Z.

Citește în continuare