Skip to content

„Strange Way of Life” de Pedro Almodóvar va avea premiera mondiala la Festivalul de Film de la Cannes, in cadrul selectiei oficiale. In rolurile principale sunt Ethan Hawke si Pedro Pascal

Organizatorii festivalulului de film de la Cannes au confirmat ca „Strange Way of Life” de Pedro Almodóvar va fi in selectia oficiala si ca  Almodovar va participa la premiera, alaturi de cei doi actori principali, Ethan Hawke si Pedro Pascal.

 Scurtmetrajul marcheaza cea de-a doua experienta in limba engleza a lui Almodovar, dupa „The Human Voice” din 2020.

Proiectia de la Cannes va fi urmata de o conversatie cu Pedro Almodóvar si echipa de realizatori. Almodovar a dezvaluit intr-un comunicat ca titlul filmului „face aluzie la celebrul fado al Amaliei Rodrigues, ale carui versuri sugereaza ca nu exista o existenta mai ciudata decat cea care se traieste intorcand spatele propriilor dorinte”.

Filmul este o drama western care are protagonist doi barbati care s-au cunoscut in tinerete, in timp ce lucrau impreuna ca pistolari platiti, si care se reintalnesc 25 de ani mai tarziu in Bitter Creek.

Hawke si Pascal joaca alaturi de Pedro Casablanc, Manu Ríos, George Steane, José Condessa, Jason Fernández, Sara Sálamo, Ohiana Cueto si Daniela Medina.

Anterior, s-a spus ca scurtmetrajul va deschide festivalul, dar seful festivalului de la Cannes, Thierry Fremaux, a declarat pentru Variety ca este doar un zvon. Festivalul a precizat in urma cu doar cateva zile ca drama istorica a lui Maïwenn, „Jeanne du Barry”, cu Johnny Depp in rolul lui Ludovic al XV-lea, va avea premiera mondiala in seara de deschidere a celei de-a 76-a editii a festivalului.

Alaturi de „Strange Way of Life”, festivalul a confirmat participarea a doua filme americane foarte asteptate, „Killers of the Flower Moon”, de Martin Scorsese si „Indiana Jones and the Dial of Destiny”, productia Disney.

Ruben Ostlund, regizorul de doua ori laureat al Palme d’Or pentru „The Square” si „Triangle of Sadness”, va prezida juriul din acest an. Festivalul de Film de la Cannes isi va dezvalui selectia oficiala pe 13 aprilie.

Citește în continuare