Skip to content

Strazi Deschise: parada a personajelor de la Circul Metropolitan Bucuresti, teatru imersiv si evenimente inclusiv in Drumul Taberei, unde publicul se poate intalni cu fanfara lui Damian Draghici

Strazi deschise revine in acest weekend pe Calea Victoriei, pe Soseaua Kiseleff, Bd. Unirii si se extinde si in sectorul 6 al Capitalei, in zona Drumul Taberei.

Programul weekendului include spectacole de teatru, recitaluri instrumentale de bossa nova, concerte de muzica populara si pop, spectacole de percutie si ritm, momente de dans contemporan, atelierele de joaca pentru copii si o parada a personajelor organizata de Circul Metropolitan Bucuresti.

Sambata, 18 iunie, de la ora 19.00, are loc spectacolul de teatru imersiv „Tinerete fara batranete si viata fara de moarte” produs pentru Teatrul Apropo, care face parte din proiectul „Pipera in Your Mind”. 

„Tinerete fara batranete si viata fara de moarte” este un serial de spectacole imersive despre locuri si oameni emblematici din urban. Gandit ca o modalitate de explorare a orasului, spectacolul semnat de Adi Ciglenean transforma spectatorii in participanti si ii lanseaza intr-o aventura irepetabila care ii poarta prin diferite puncte din Bucuresti in timp ce povestea spectacolului li se dezvaluie treptat.

Traseul spectacolului incepe in Piata Victoriei la sediul Entertix (Calea Victoriei 155, etaj 1, intrare din Buzesti) si continua pe un itinerariu prestabilit pana in zona Pipera, in spatiul Teatrului Apropo.

Sambata si duminica, de la ora 18.00, Teatrul Tandarica are mai multe momente pregatite pentru copii. Spectacolele au loc pe Calea Victoriei, in dreptul Muzeului National de Arta, dar si in cartierul Drumul Taberei, in zona dintre strazile Valea Ialomitei si Valea Argesului.

Din seria evenimentelor conexe fac parte Concertul caritabil extraordinar pentru sprijinirea Ucrainei, care va avea loc in Piata „George Enescu” sambata de la ora 19:00, dar si Food Truck Festival care are loc in sectorul 6 in ambele zile de weekend.

De asemenea, si Teatrul Masca va avea doua spectacole in cartierul Drumul Taberei, „The Best of Living Statues” si „O crima perfecta (Ingerii de la Vacaresti)”.

Duminica seara, este programat si un concert al fanfarei lui Damian Draghici, incepand cu ora 21.00.

Citește în continuare