Skip to content

Suie Paparude concerteaza pentru prima data in acest an, joi la Club Expirat

Suie Paparude deschide seria concertelor din 2020 cu un show la Club Expirat, joi, 6 februarie 2020, de la ora 21:00

Warm-up-ul concertului va fi asigurat de Seb, iar afterparty-ul de NotSoCommon DJ.  Trupa de muzica electronica alternativa care imbina ritmuri de breakbeat, dubstep, electroclash sau new wave va include in concert atat hituri mai vechi, cum ar fi “Soundcheck”, “Nu te mai saturi de noi” sau “Cea mai buna zi”, dar si cantece recente ca “Mergem mai departe”, “Omul de gheata” sau “Imi vine sa cant”.

Pretul unui bilet este de 60 lei. Va puteti achizitiona biletele in ziua spectacolului, la intrare, sau online, de pe Iabilet.ro.

Pe 30 decembrie 2019, in cadrul unui concert la Control Club, trupa a lansat un videoclip nou la “Imi vine sa cant”, piesa scoasa pe piata in 2018.

Videoclipul este ca o calatorie intr-un univers plin de necunoscut si sound-uri electronice, cu Michi (Mihai Campineanu), MC Bean (Alexe Marius Andrei) si Dobrica (Mihai Dobre) imbracati in costume de astronaut.

Suie Paparude au lansat pana acum 8 albume de studio si au colaborat cu multi artisti cunoscuti in zona muzicii electronice

Componenta Suie Paparude a oscilat pana la inceputul lui 2009 cand lui Mihai Campineanu si Mihai Dobre li s-a alaturat Alexe Marius Andrei, “MC Bean”, cu care cei doi mai lucrasera de cateva ori pana atunci. Dupa numai un an, MC Bean a inceput in paralel un proiect personal, Subcarpati, o trupa care imbina soundurile muzicii electronice cu ritmuri de hip hop si folclor romanesc.

Solistul Suie Paparude, MC Bean, s-a implicat si in zona teatrului, anul trecut fiind protagonistul unui spectacol despre hip hop si fenomenul freestyle

MC Bean isi foloseste partea creativa si in cadrul modulelor Atelier Identitate, cel mai recent proiect fiind “Pe unde umbla copilu asta?”, spectacol pus in scena la Teatrul National din Timisoara in noiembrie, anul trecut. Showul care vorbeste despre MC, hip hop si fenomenul de freestyle le-a fost dedicat in principal tinerilor si celor care nu ajung foarte mult in aceasta zona a muzicii si a divertismentului.

Citește în continuare